FOTO: U Nedelišću otvorena nova cvjećarnica Platana!

cvjećarnica platana nedelišće

Danas je u Nedelišću službeno otvorena nova cvjećarnica “Platana” u vlasništvu tvrtke Ekoned d.o.o. registrirane za obavljanje komunalne djelatnosti. Mirko Horvat, direktor tvrtke rekao nam je da je tvrtka osnovana od strane Općine Nedelišće početkom godine, jer se ukazala potreba za samostalno obavljanje komunalne djelatnosti na području općine.

Od 1. svibnja i službeno su započeli s radom. Preuređena je cvjećarnica u neposrednoj blizini groblja, na adresi Čakovečka 22. U cvjećarnici Platana zaposlene su Karolina Trojnar, voditelj i Jasmina Marčec. Cvjećarnicu je otvorio Darko Dania, načelnik Općine Nedelišće, a blagoslovio  župnik Župe Nedelišće Tihomir Ciglar.

Za otvorenje Karolina je izradila  vjenčanicu od komušine koja krasi izlog cvjećarne, a kako nam je otkrila do kraja godine bude izrađen i njezin muški par. Za sada nude prijevoz pokojnika na području općine, županije i izvan granica RH, kompletnu pogrebnu opremu, izradu vijenaca i aranžmana, cvjetne aranžmane za kulturna događanja, domjenke i svečanosti svih vrsta. Kod njih možete naručiti vijence koje će vam dostaviti i na druga groblja.

Zaposlenice imaju dugogodišnje iskustvo u aranžiranju, pa će svaki vaš prostor osmisliti i cvijećem ispričati vašu najljepšu priču.Poseban izazov su im vjenčanja. Osim rezanog cvijeća kod njih možete kupiti lončanice, svijeće i lampaše, a aranžiraju i sve vaše poklone (od košara, posebnih poklona za novorođenčad, pričesti, firmi, poklone za svadbe…).

Radno vrijeme je svaki dan od 8 do 17 sati, subotom od 8 do 13 sati dok je nedjeljom i blagdanima cvjećarnica zatvorena.

Ostavi komentar