FOTO: Školarci Goričana priredili čarobnu božićnu priredbu uz puno pjesme i plesa!

U prepunoj dvorani Doma kulture Goričan održana je božićna priredba učenika OŠ Goričan. U jednosatnom programu posjetitelji su mogli uživati u pravoj božićnoj čaroliji.

U prvom dijelu programa nastupili su veseli, razigrani i raspjevani učenici razredne nastave koji su u svojim recitacijama i pjesmama dočarali duh Božića i okupljenima uputili božićne čestitke. Učenike su uvježbali njihovi učitelji: Jelena Blažek, Ivan Karol, Kristina Sisek, Draženka Žvorc, Nada Šalari i Marija Horvat. 

U drugom dijelu programa sudjelovali su učenici predmetne nastave. Zbor i dramska skupina sastavljena od učenika 5. i 6. r. izveli su mjuzikl Patnje jednog vuka i svima poručili da se dobro uvijek dobrim vraća i da svatko u svom životu zaslužuje drugu priliku. Učenike su uvježbavale učiteljice Romana Holetić i Snježana Granatir, a u osmišljavanju scenografije i kostimografije pridružio im se i učitelj Emanuel Varović.

Ravnatelj Zlatko Varošanec svima je uputio božićnu čestitku i najavio posljednju točku – sjajne plesače Atome koji su imali vrlo upečatljiv nastup koji je publika popratila ovacijama. Božićna priredba bila je najljepši dar koji su učenici i voditelji za Božić darovali svim posjetiteljima. Svima su na kraju zaželjeli čestit i blagoslovljen Božić i uspješnu novu godinu.

FOTO: Studio Vipro

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE