FOTO: Sjajne mlade ribolovke Stela i Nina Horvat, te Antonija Stančin na prijemu kod načelnika!

Načelnik Općine Goričan Mario Moharić u srijedu, 3. srpnja 2019. godine u multimedijalnoj dvorani Općine Goričan priredio je prijem za mlade djevojke koje su ostvarile sjajne rezultate u sportskom ribolovu.

Stela i Nina Horvat iz Hodošana te Antonija Stančin iz Preloga dugi su niz godina aktivne članice ŠRD Smuđ Goričan te sudjeluju na društvenim natjecanjima i kupovima. Na županijskom natjecanju održanom u Svetom Martinu na Muri u Žabniku djevojke su osvojile visoko prvo mjesto čime su se plasirale na državno natjecanje koje se od 28. do 30. lipnja 2019. održalo u Kutini.

Tamo su u konkurenciji od ukupno sedamnaest ekipa iz cijele Hrvatske ostvarile sedmo mjesto donijevši u Goričan medalje i pehar. Imati dijete koje se ozbiljno bavi sportom poseban je roditeljski izazov. Da je tome tako znaju i roditelji djevojaka, Darko Stančin i Miroslav Horvat, najveća podrška u ostvarivanju ciljeva te pratnja na svim natjecanjima.

Za postignute rezultate, načelnik je podijelio priznanja i poklone, pohvalio njihov rad i postignuta odličja te im uz čestitke zaželio da se nastave baviti onime što vole i u čemu su uspješne, a njihovom treneru, predsjedniku ŠRD Smuđ Branku Mesariću, zaželio je još mnogo sportskih uspjeha.

Izvor: Općina Goričan

 

Ostavi komentar