FOTO SESSION s novom Miss Međimurja Esmeraldom Slaviček u Svetom Martinu na Muri!

Nova Miss Međimurja
Nova Miss Međimurja

Završen je još jedan Miss Međimurja 2019. godine. Krunu je od prošlogodišnje Miss Valentine Brzuhalski naslijedila Esmeralda Slaviček 21-godišnja ljepotica iz Preloga, studentica psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu. 

– Volim pjevati, plesati i crtati. U slobodno vrijeme pjevam u zboru na Sveučilištu i volontiram. Prvi nastup sam imala s tri i pol godine pa se može reći da se već od onda bavim pjevanjem, poručila je nova Miss Međimurja Esmeralda, te dodala kako od pjevačica najviše voli Miley Cyrus i Shakiru.

Pobjedi se nadala, ali ju nije očekivala jer kaže kako su sve djevojke bile predivne. Otkrila je i razlog prijave na Miss Međimurja 2019. godine.

– Na natjecanje sam se prijavila iz dva razloga, prvo zato što sam osoba koja je otvorena za nova iskustva, te sam ovaj izbor vidjela kao priliku za jedno novo iskustvo i upoznavanje ljudi. Ovo mi je bio novi izazov. Drugi je razlog taj što želim pokazati drugima da cure mogu biti dobrog izgleda, ali uz to pametne, samostalne i uz to postići što god žele, rekla je Esmeralda.

Foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar