FOTO: Rotary klub Čakovec nagradio najbolje međimurske maturante

Matej Hudiček, Barbara Pleh, Lucija Pintarić, Iva Blažona, Ivona Marciuš i Claudia Andročec
Matej Hudiček, Barbara Pleh, Lucija Pintarić, Iva Blažona, Ivona Marciuš i Claudia Andročec

Rotary klub Čakovec na prigodnoj je svečanosti u Muzejskom informativnom centru u Čakovcu dodijelio nagrade za izvrsnost najboljim maturantima čakovečkih srednjih škola.

Nagrade kao poticaj u daljnjem školovanju u iznosu od tri tisuće kuna, plaketu i diplomu primilo je šestero učenika: Matej Hudiček iz Preloga (Tehnička škola Čakovec, Tehnička gimnazija – smjer: mehatronika), Ivona Marciuš iz Preloga (Gimnazija Josip Slavenski Čakovec, opća gimnazija), Barbara Pleh iz Gornjeg Hrašćana (Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, smjer ekonomist), Iva Blažona iz Male Subotice (Graditeljska škola Čakovec, arhitektonski tehničar), Lucija Pintarić iz Nedelišća (Gospodarska škola Čakovec, poljoprivredni tehničar – opći) i Claudia Andročec iz Preloga (Srednja škola Čakovec, opća gimnazija).

– Nagrada za izvrsnost najtrajnija je dobrotvorna akcija Rotary kluba Čakovec koja svoj kontinuitet ima od 2014. godine. Tijekom proteklih 16 godina nagrade je primilo gotovo 100 najboljih maturanata, a ukupna vrijednost donacija je gotovo 500 tisuća kuna, naglasio je u svom govoru Branimir Novak, predsjednik Rotary kluba Čakovec.

Nagrađeni maturanti i članovi Rotary kluba Čakovec

U ime profesora riječi zahvale maturantima, roditeljima i Rotarijancima uputio je Renato Vinko, ravnatelj Gospodarske škole Čakovec. U glazbenom programu sudjelovali su Nives Hažić uz pratnju Nikole Grabara te gimnazijski sastav Poetikon čiji su članovi ujedno i polaznici Suite – škole sviranja i pjevanja.

Laureatima su nagrade uručili Branimir Novak, predsjednik i Mladen Letina, tajnik Rotary kluba Čakovec.

U ime maturanata zahvalila se maturantica Claudia Andročec. Svečanu atmosferu s dodjele nagrada za izvrsnost pogledajte u nastavku.

foto: rr

 

Ostavi komentar