FOTO PROSLAVLJEN DAN PODTURNA: Pjesmom i plesom udružene udruge s područja općine!

Dan Općine proslavili su i najmlađi
Dan Općine proslavili su i najmlađi

Svečano je danas bilo u sportskoj dvorani Podturen gdje je proslavljen Dan općine. Također, održana je svečana sjednica koju je otvorila predsjednica OV Mirjana Murk, kao i načelnik općine Perica Hajdarović. Pozdravili su sve uvažene goste koji su im se pridružili na današnjoj proslavi, upravo na kršćanski blagdan Tijelovo.

Redom su prisustvovali zamjenik župana Josip Grivec, predsjednik županijske skupštine Mladen Novak, gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, grada Mursko Središće Dražen Srpak, načelnik Dekanovca Ivan Hajdarović, Domašinca Mario Tomašek, Male Subotice Valentin Škvorc, Strahoninca Franjo Lehkec, Vratišinca Zdravko Mlinarić, Belice Zvonimir Taradi, načelnika policijske uprave Mursko Središće Miljenko Vrbanec, predstavnike javnih poduzeća, domaćih OPG-ovaca, kao i svih vijećnika s područja Podturna. 

Sve je počelo himnom koju je odsvirala Limena glazba Podturen, a predstavili su se i članovi KUD-a Podturen s pjesmama Snočkaj sam se šetal i Marica se po Čakovcu šetala. Nakon njih nastupili su najmlađi, mališani dječjeg vrtića mišići i tratinčice koji su svojim slatkim nastupom oduševili brojnu publiku. Predstavili su se i Kulturno umjetničko društvo Mura Novakovec s pjesmama Kad već u trudnu jesen i Lijepo je gledati, te Udruga za promicanje kvalitete života Turen s pjesmama Vjeruj u ljubav i Rijeka Mura tiho šumila. 

Načelnik Perica Hajdarović i predsjednica OV Mirjana Murk, sve su prisutne upoznali s radom općine od posljednjih lokalnih izbora, te naveli sve važne ostvarene projekte, kao i one koji slijede u skoroj budućnosti. Također, pozvali su na još bolji zajednički rad i uzajamnu suradnju na korist svih žitelja Općine Podturen.

Foto: Dora Vadlja

Ostavi komentar