FOTO: Priznanja primile ambasadorice zelenog Međimurja u natječaju Čiji je vrt najljepši!

Turistička zajednica Međimurske županije u suradnji s Međimurskim novinama i ove je godine organizirala dodjelu priznanja u akciji Čiji je vrt najljepši. Ambasadorice zelenila i međimurskog cvetnjaka okupile su se u konferencijskoj dvorani Hotela Castellum u Čakovcu kako bi im se osobno uručila priznanja.

Marljivim međimurkama priznanja su uručili direktor Međimurskih novina, župan i ujedno predsjednik Turističke zajednice Međimurske županije Matija Posavec i zamjenica župana Sandra Herman. Cilj akcije Čiji je vrt najljepši je kako bi se potaknulo stanovnike Međimurja u održavanju i uljepšavanju okućnica a time i cijele županije.-Međimurje koje se naziva horvatski cvetnjak nije bez razloga dobio takav naziv, a za to su zaslužne vrijedne ruke naših Međimuraca. Svi vi svojim radom promičete vrijednosti da u svom mikroprostoru u kojem ste vlasnici pokušavate prezentirati ono najbolje, istaknuo je Matija Posavec.

Ambasadoricama zelenog Međimurja obratio se direktor Međimurskih novina Tomislav Novak koji je svim sudionicama natječaja zahvalio na ovogodišnjem uključivanju.

– Ovakvi projekti su vrlo značajni, jer često ni nismo svjesni u kakvoj lijepom kraju živimo. Tek kad odemo drugdje i vratimo se shvatimo koliko je zapravo lijepo. Uvijek se divim prekrasnim okućnicama i mogu vam zahvaliti što se prijavile na naš natječaj, poručio je Tomislav Novak.

Priznanja su primile Marija Panić, Katarina Kukovec, Valerija Brezovečki, Miljenka Kolarić i Kristina Kozar. Ovogodišnje dobitnice našeg natječaja i prva tri mjesta osvojile su Mirjana Ciglarić, Ivanka Jambrović i Biserka Tarandek proteklih tjedana su preuzele svoje nagrade od sponzora. 

Podsjetimo, prvu nagradu zemlju za cvijeće u vrijednosti od 1000 kuna s dostavom osigurala je tvrtka AgroHoblaj iz Murskog Središća, a osvojila ju je Mirjana Ciglarić iz Dunjkovca.

Drugu nagradu poklon-bon Prodavaonice boja i lakova S COLOR iz Čakovca u vrijednosti od 800 kuna za proizvode iz svog asortimana osvojila je Ivanka Jambrović iz Železne Gore. Treću nagradu vrtnu pumpu Inox BS 800W vrijednu 590 kuna osigurala je Međimurka BS iz Čakovca, a osvojila ju je Biserka Tarandek iz Vratišinca.

Foto: Dora Vadlja

 

Ostavi komentar