FOTO Porcijunkulovo u Podroomu: Neponovljiva fešta trajala je od četvrtka do četvrtka!

podroom
Vinski vrt u Podroomu povodom Porcijunkulova, FOTO: Robert Modlic

Sad već tradicionalno, Porcijunkulovo u Podroomu u svih je sedam dana osiguralo jedinstven provod uz provjerenu kombinaciju – tamburaše i vino. Svaki je dan Vinski vrt okupio velik broj gostiju, a najviše je posjetitelja bilo u četvrtak, kada je održava već dobro poznato Podrumarenje.

podroom vinski vrtKako su Međimurci ljubitelji vina i zabavne glazbe uz koju mogu zaplesati i zapjevati, Podroom je tokom Porcijunkulova bio idealno mjesto za provod svih generacija – što mlađih, što starijih. Svi su se oni zabavljali uz finu međimursku kapljicu, a za pravu feštu pobrinuli su se tamburaši i dobro raspoloženi gosti vinskog vrta.

Bila je to prilika da se na najvećoj i najposjećenijoj čakovečkoj manifestaciji predstave najbolji međimurski vinari. Ove je godine dvorište Podrooma napunilo šest kućica u kojima su svoja vina izlagale vinarije Tomšić, Dvanajščak-Kozol, Boris Novak, Turk, Kojter i Kunčić. Za vrijeme trajanja manifestacije, posjetitelji Podrooma mogli su degustirati najfinija vina, bilo da su ljubitelji butelja ili gemišta.

Dvanajščak-Kozol predstavio je muškat žuti, sauvignon i pinot crni, vinarija Turk chardonnay, muškat žuti i zweigelt, a Boris Novak muškat žuti, sauvignon i silvanac zeleni. Vinarija Kojter izložila je muškat žuti, rose frizzante i chardonnay. Iz Kunčićeve vinarije stigao je pušipel, sauvignon i muškat žuti, a iz Tomšićeve silvanac zeleni, muškat žuti i sauvignon.

Vinskoj atmosferi pridonjeli su zvukovi tamburica TS Dangube, TS Žice i TS Kumova.

Posjetitelji vinskog vrta osim uživanja u vinu i glazbi, mogli su kušati koktele njihovih koktel majstora na posebno odvojenom koktel baru.

Drugi dio Porcijunkulova u Podroomu odvijao se u unutarnjem dijelu Podrooma na već dobro poznatom Clubbingu koji je okupio poznata DJ imena koji su svakodnevno rasplesali mlade partijanere.

FOTO: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar