FOTO: Održano natjecanja pomlatka i mladeži VZG Čakovca!

Ove subote sukladno godišnjem programu rada održano je natjecanje vatrogasnog pomlatka i mladeži VZ grada Čakovca. Uz domaćinstvo DVD-a Mihovljan, natjecanje je održano na nogometnom igralištu NK Slobode u Mihovljanu. Na samom natjecanju nastupilo je 37 natjecateljskih desetina i to 30 ekipa iz VZG Čakovca i sedam gostujućih ekipa iz Malog Mihaljevca, Zasdbrega, Lopatinca i Gardinovca s ukupno nešto više od 400 natjecatelja.

U kategoriji Pomladak žene natjecale su se tri ekipe ostvarivši slijedeći plasman: 1. DVD Krištanovec, 2. DVD Ivanovec i 3. DVD Savska Ves. U kategoriji muških  natjecalo se 15 ekipa i ovdje su zlatne medalje i pehare osvojili natjecatelji: 1. DVD Gornji Vidovec, 2. DVD Kuršanec i 3. DVD Savska Ves. Kod ženske mladeži natjecale su se četiri ekipe: 1. DVD Krištanovec  2. DVD Gornji Vidovec i 3. DVD Totovec. Kod mladeži muških od osam ekipa poredak je slijedeći: 1. DVD Krištanovec, 2. DVD Mihovljan i 3. DVD Savska Ves. Sve ostale ekipe nagrađene su medaljama srebrnoga i brončanoga sjaja, a svi koji su došli u Mihovljan za tjedan dana će na županijsko natjecanje koje će biti iduće subote u Palinovcu.

Sukladno odluci VZG Čakovca, prve tri plasirane ekipe iz kategorije mladeži žene te mladeži muške nagrađene su sa 7 dana boravka u kampu vatrogasne mladeži u Fažani. Iz kategorije mladež muški u Fažanu idu; Krištanovec, Mihovljan, Savska Ves, od mladeži žena: Krištanovec, Gornji Vidovec i Totovec. Kod proglašenja rezultata, nakon prijavka što je Mariu Medvedu, predsjedniku VZG Čakovca, podnio zapovjednik Robert Meglić, okupljenima su se obratili Jurica Horvat, predsjednik GV Grada Čakovca, istaknuvši kako vatrogastvo Grada ne treba brinuti za svoje sutra kada ima ovoliki broj mladih i dobro uvježbanih vatrogasaca. Mladen Kanižaj, zapovjednik VZ Međimurske županije, je uz čestitke za postignuto natjecateljima zaželio uspjeh i u Palinovcu, natjecanje koje će biti izlučno za državno.

U ime domaćina DVD Mihovljan okupljene je pozdravio predsjednik tamošnjeg DVD Josip Jezernik. Oni su i dijelili znamenja natjecateljima u čemu im se pridružio i glavni sudac natjecanja Damir Novak.

Ostavi komentar