FOTO Miss Međimurja Esmeraldu Slaviček na Lošinju bodrio cijeli tim!

Puna dojmova i nezaboravnih uspomena vratila se u Međimurje missica Esmeralda Slaviček koja je kući donijela lentu Miss simpatičanosti na izboru za Miss Hrvatske.

– Vratila sam se s Lošinja puna dojmova. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam sudjelovala na tako velikom natjecanju i da je sve već gotovo. Dala sam sve od sebe, kako na pripremama, tako i na samom izboru. Ušla sam u superfinale, točnije u top osam te napokon donijela lentu u Međimurje.

Esmeralda na Lošinju nije bila sama, iza nje je stajao cijeli tim koji ju je bodrio.

– Nadam se da je moje Međimurje ponosno i svi ljudi koji me znaju. Ovim putem želim se zahvaliti svima njima. Posebno se zahvaljujem svojim roditeljima, dečku i cijeloj obitelji koja me pratila i bodrila na Lošinju i pred malim ekranima. Stvarno sam presretna što sam imala toliku podršku od svih njih. Razveselile su me poruke podrške i od Međimuraca koji rade u Malom Lošinju. Ovo je bilo puno više od samog natjecanja. Stekla sam puno novih poznanstava i prijatelje za cijeli život.

Zauvijek će ostati Esmy među svojim suparnicama koje su joj ujedno postale prijateljice. 

Sve natjecateljice, ali i moja Miss ekipa izabrali su me za svoju Miss simpatičnosti što mi je izuzetna čast. Zauvijek ću ostati njihova Esmy. Ove uspomene uvijek će biti sa mnom i teško mi ih je prenijeti drugima. To je nešto što trajno ostaje u srcu.

Ostavi komentar