FOTO MEĐIMURSKI TRUCK SHOW: Žene vukle kamion od 8 tona!

truck show (4

Udruga profesionalnih vozača CONVOY u suradnji s partnerom Međimurskim Kočijašima ovog vikenda je održala 9. tradicionalni susret profesionalnih vozača pod imenom TRUCK SHOW of MEĐIMURJE pod pokroviteljstvom Grada Čakovca i Međimurske Županije. Show je održan na prostoru benzinske postaje Formula u subotu 15. lipnja.

CONVOY zahvaljuje svim ljudima, prijateljima, prijevoznicima i gostima iz ostalih dijelova Hrvatske i iz susjedne Slovenije te time omogućili da se susret održi na željenom nivou.

Organizaciju susreta omogućili su i Grad Čakovec i Međimurska županija uz brojne sponzore. Međimurski truck show je otvorio dogradonačelnik Zoran Vidović. Posebnost je bila i sudjelovanje djevojaka koje su vukle grdosiju od 8 tona. Predvodila ih je Vedrana Todorović.

Na susretu je podijeljeno 60 litara graha kojeg je vrhunski skuhao član Udruge profesionalnih vozača CONVOY Denis Bac Mešanović.
Na susretu su bila predstavljena 22 teretna lijepo uređena vozila raznih marki i veličina.

Uz iskusne kamiondžije kamione od 8 tona vukli su i predstavnici prijevozničkih firmi. Prvo mjesto osvojili su Auto transporti Majnić, drugi su bili prijatelji udruge Denis trans iz Slovenije a treće mjesto je pripalo samom organizatoru Udruzi Convoy.

Uz vuču kamiona održalo se i tradicionalno obaranje ruke ( šakanje ) gdje je pobjedu odnio Alen Siladi. Drugi je bio Karlo Gužvinec i Borna Sever.

Sponzori događaja su Auto transporti Majnić, Croway, Bagi trans, Jakopić travel, Auto praonica Ivan iz varaždinskih toplica, Dion crotextil te servisi DAF, SCANIA I MERCEDES.

Ostavi komentar