FOTO: Mališani vrtića „Kockavica“ posjetili međimurske policajce

Vrtić Kockavica posjet PU međimurska

U četvrtak, 1. lipnja Policijsku upravu međimursku posjetilo je 20-tak mališana dječjeg vrtića „Kockavica“ iz Svete Marije, u pratnji njihovih odgajateljica.

Mladim gostima dobrodošlicu je zaželjela policijska službenica Ureda načelnika Policijske uprave, te ih povela na šetnju prostorijama zgrade Policijske uprave. Upoznala ih je s načinom izrade osobnih dokumenata, a djeca su pritom osjetila i dio svakodnevne radne atmosfere. U sportskoj dvorani dočekao ih je policijski službenik za stručno usavršavanje, koji je s njima odradio kraći trening, prilagođen njihovom uzrastu. Djeca su uživala u raznim igrama, a priključile su im se i njihove odgajateljice.

U dvorištu Policijske uprave, policijski službenici prometne i interventne policije pripremili su i prezentirali raznu opremu, pomagala i službena vozila, koja svakodnevno koriste prilikom obavljanja službenih zadaća. Ujedno, na zanimljiv način opisali su im kako izgleda radni dan policijskog službenika.

Posjet je zaključen druženjem uz razgovor o dojmovima, te čašćenjem sokovima i slatkišima. Oduševljena ovim posjetom djeca su prihvatila poziv policijskih službenika da ponovno dođu u posjet Policijskoj upravi međimurskoj.

Izvor i foto: PU međimurska

Ostavi komentar