FOTO: Jubilarni 150. Pub Quiz u Starom Hrastu Čakovec

PubQuiz Stari hrast (34)_resize
John Squash, Hulk Smash pobjednička je ekipa 13. sezone

Pub Quiz Čakovec i četvrtak 22. kolovoza 2019. godine u kronici kvizaških ogleda u Starom hrastu obilježeni su etiketom 150. jubilarnog izdanja i finalne večeri 13. sezone. Pobjednici sezone, čakovečko-varaždinska ekipa John Squash, Hulk Smash, već su u prijašnjim večerima osigurali prvo mjesto. U finalnoj večeri natjecalo se 26 ekipa što govori kako popularnost kvizaških okupljanja u Čakovcu nimalo ne gubi na intenzitetu ni popularnosti. Ljetna terasa Starog hrasta gotovo da je pretijesna za sve ekipe koje se okupljaju na ovoj hit zabavi i umnoj rekreaciji.

PubQuiz Stari hrast - Krešimir Biškup
Krešimir Biškup

Procvatu pub kvizova u Čakovcu obol je dao Čakovčanin Krešimir Biškup koji organizira i moderira ova kvizaška druženja u Starom hrastu. Osim što su poučna, pojedina izdanja imaju i humanitarni karakter. Ističe ponos i zadovoljstvo što ova kvizaška inicijativa ne gubi na interesu i popularnosti već četvrtu godinu u kontinuitetu, a uvijek je krase pozitivne vibracije i atmosfera.

PubQuiz Stari hrast (27)_resize
Ekipa Rokenroll

A da sudionici nisu samo odlično potkovani znanjem iz raznolikih tematskih područja u kojima se natječu, već  da su i maštoviti govore i simpatični nazivi njihovih ekipa.Tarzani,  Elenini Mušketiri, Šiškrlini, Nesvrstani, Filane Paprike ITD, Čokeri, Tu smo zbog pive,  Kletva Nosoroga, Tupi kutevi, John Squash, Hulk Smash; Konja za trku Imamo, Mali leteći supatnici, Bitange i Princeza, SAO Međimurje, Stronk Tim, Rekreativci, Sinkovići,  EPICurejci, Tvrdokorny, Krim Tim, Tacos, Cvjetno Društvom, Ahila, Sinkovići, Rokenroll, Nepobačena Djeca Željke Markić, Disc Golferi…

Dio atmosfere 150. izdanja pogledajte u nastavku.

foto: rr

Ostavi komentar