FOTO i VIDEO: Mohokos party band: Petorka za najbolju zabavu za sve prigode!

mohokos party band

Mohokos party band čini petorka koja se glazbom bavi cijeli život, a odlučili su svoje glazbene ukuse i ljubav prema pjesmi spojiti u band koji će zabavljati u svim prigodama. To su Franjo Cvetković, Boris Cvetković, Denis Cvetković i Mario Vrbanec. A kakav bi to bio bend bez ženskog vokala? U njihovom se sastavu našla i Monika Višnjić koja nosi glavnu ulogu u mnogim pjesmama ženskih izvođača.

Braća Cvetković nastavili su glazbeni pothvat vlastitog oca Franje Cvetkovića koji je pokrenuo bend te su svoju glazbenu karijeru započeli u Mohokos party bandu, a glazbom se bave već dugu niz godina. Mario Vrbanec priključio im se prije godinu i pol, a Monika Višnjić u bandu je već punih godinu dana.

Od prigoda u kojima se najčešće pojavljuju i zabavljaju svojim širokim glazbenim repertoarom izdvajaju svadbe, pričesti, firme, rođendane te razne glazbene događaje u općinama i gradovima diljem Međimurja. Tu su naravno i mnogobrojna događanja međimurskih kafića u kojima rado zabavljaju okupljene.

Probe održavaju nekoliko puta tjedno, koliko im privatne i ostale poslovne obaveze dozvoljavaju.

Svoj su glazbeni ukus prilagodili prigodi i publici kojoj sviraju, a znaju i domaće pjesme, zabavne, pop, rock, narodne i strane. Prate trendove i novitete na glazbenoj sceni i popis pjesama kontinuirano osvježavaju, nadopunjavaju i usavršavaju.

Često su gosti u Pubu Potkova u Toplicama Sveti Martin, svirali su i na dočeku Nove godine u Murskom Središću, sudjeluju u veselicama restorana Zelengaj te selskim veselicama kao što su Seoske igre u Štefancu.

Mohokos party band izvrstan je odabir za vašu veselicu, bilo da se radi o godišnjici, rođendanu, firmi, pričesti, svadbi ili zabavi bilo kakve druge vrste.

Možete ih kontaktirati putem FB stranice Mohokos party band ili na broj telefona 095 9321 012 (Denis).

Ostavi komentar