FOTO: Gimnazijalci koncertom u CZK-u pokazali dobra i velika humanitarna srca!

U Centru za kulturu Čakovec održan je humanitarni koncert Gimnazije J. Slavenski koji je svojevrsna uvertira već tradicionalnom 19. Sajmu dobrote koji se održava 21. prosinca u prostorima Gimnazije. U glazbenu poslasticu uvela nas je učenica Kaja Haček koja je pozdravila sve profesore i goste koji su pokazali interes za humanitarni mjesec prosinac. 

-Već 19. puta godinu završavamo Sajmom dobrote, pokazujući svoju kreativnost, humanost i plemenitost. Naši se svestrani učenici dobro snalaze u različitim glazbenim žanrovima, pa su pripremili klasične izvedbe, popularne i međimurske, poručila je na početku programa Kaja Haček.

Glazbenim programom predstavili su se klasičari profesorice Branke Srnec Tompa, Poetikon band, Izborna nastava- glazbena umjetnost 2. i 3. razredi pod vodstvom profesora Damira Rodigera,gosti iz Srednje škole Ivanec čija je voditeljica prof. Martina Jakšić Rodiger, a za kraj su se na pozornicu popeli svi profesori i učenici koji su nastupili, te otpjevali završnu božićnu pjesmu. Puna dvorana Centra za kulturu uživala je u svim nastupima, a bljeskalicama na mobitelima za kraj napravili su pravu božićnu atmosferu.

FOTO: Dora Vadlja

 

Ostavi komentar