FOTO FIJOLINA za Luku: Međimurci ponovno pokazali veliko srce, prikupljeno 32.050 kuna i 45 eura!

Ispred Društvenog doma u Pribislavcu danas je održan glazbeno humanitarni koncert za malenu Luku Lehkec iz Pribislavca, u organizaciji udruge Fijolina. Na koncertu pod nazivom Fijolina za Luku prikupljeno je 32.050 kuna i 45 eura. Od toga se na koncertu prikupilo 22.050 kuna, a 10 tisuća donirala je Međimurska županija.

– Zahvaljujemo svima prisutnima, organizatorima, izvođačima, volonterima, općini Pribislavec, Međimurskoj županiji, svim udrugama u Međimurju koje su nesebično stale uz bok Fijolini, a ponajviše roditeljima Elvisu i Vlatki koji su skupili hrabrost, te nam se obratili za pomoć. Udruga Fijolina obećaje da će dati sve od sebe da se pomogne Luki u njenom ozdravljenju. Vjerujemo u Luku, roditelje i Tristana, te u sve ljude dobre volje koji nesebično pomažu da se Luka izlječi. Luka će ozdraviti, jer tu dobri su ljudi, poručio je predsjednik glazbeno humanitarne udruge Fijolina Matija Bogdan.

Predsjednik Udruge Fijolina Matija Bogdan i Vladimir Košir Tonka

Predsjednik Udruge Fijolina Matija Bogdan i Vladimir Košir Tonka
Predsjednik Udruge Fijolina Matija Bogdan i Vladimir Košir Tonka

Na humanitarnom koncertu nastupili su Mažoretkinje Mursko Središće, Dječji zbor Mjuzikids Čakovec, Božidar Vadlja, Marija Jambrošić, Lea Šprajc, Mali folkloraši KUU Zasadbreg, Antonija Jurinec, Nenad Gavez, Mirjana Hudin, KUD Kaštel Pribislavec, ŽVC Ftičice Mursko Središće, TS Odabrani, Željko Pokupec Šero, Meri Šeparović, Rebecca Posavec, Kruno Kamenić, Vladimir Košir Tonka i TS Sinovi Međimurja.

Međimurci su ponovno pokazali veliko i nesebično srce kako bi se pomoglo liječenju malene djevojčice Luke Lehkec iz Pribislavca. Fijolina je ovom prilikom najavila kako će i dalje uz svoje aktivnosti prikupljati sredstva, sve dok se Luka ne izliječi.

Foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE