FOTO: Evo tko su najbolji mladi vatrogasci VZG Čakovca

Ilustracija

Danas je po iznimno ugodnom vremenu održano vatrogasne natjecanje mladeži i podmlatka za područje Vatrogasne zajednice grada Čakovca i njihovih pridruženih članica. Pod domaćinstvom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pustakovec – Buzovec – Putjane, a na igralištu NK „Sloga“ iz Čakovca skupio se poveći broj natjecateljskih ekipa. Sveukupno 38 ekipa raspoređenih po kategorijama koji su na prvom ovogodišnjem natjecanju dokazali da nisu zaboravili vježbati i uvježbavati vatrogasnu brzinu i spretnost.

Mladež i ženska mladež
U jednoj od najjačih kategorija, mladež muški gdje je sudjelovalo šest prijavljenih ekipa, prva tri mjesta su osvojili: 1. DVD Krištanovec, 2. DVD Žiškovec, 3. DVD Mačkovec. Ulog je time bio i nešto veći jer baš prvoplasirane ekipe su izborile i sedmodnevni odmor u kampu Hrvatske vatrogasne zajednice u Fažani. Uz muške ekipe, isto su osvojile i ženske ekipe također u kategoriji sedam desetina, i to redom: 1. DVD Šandorovec, 2. DVD Kuršanec, 3. DVD Gornji Vidovec.

Kategorija pomladak
U kategoriji pomladak muški nastupio je impresivno velik broj ekipa, njih čak 18 su izmjerili snagu, spretnost i brzinu u svladavanju vatrogasnih prepreka i zadataka. Ipak, najspretniji su bili: 1. DVD Kuršanec I., 2. DVD Mihovljan i 3. DVD Šandorovec.
U kategoriji pomladak žene nastupile su tri ekipe, a redoslijed je bio sljedeći: 1. DVD Krištanovec, 2. DVD Šenkovec i 3. DVD Novo Selo Rok
Uz domaću mladež VZG Čakovca, natjecanju je prisustvovalo i četiri ekipe gostiju iz VZO Sveti Juraj na Bregu.

Sve ovdje prijavljene ekipe će narednog vikenda u Palinovcu na županijskom vatrogasnom natjecanju „izmjeriti“ pravu snagu i snalažljivost u jednoj od najjačih konkurencija vatrogasnog natjecanja u RH. Na kraju krajeva, bitno je druženje i upoznavanje nekih novih poznanstva i iskustva s ovakvog natjecanja.

Natjecanju je prisustvovao i veliki broj gledatelja i navijača koji su bodrili svoje ekipe i simpatije. Rezultate je pročitao zapovjednik VZG Čakovca Robert Meglić. Dok je samo natjecanje pozdravio predsjednik pozdravio zapovjednik DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane Zvonko Knezić , a sada ujedno i ispred domaćina predsjednik Mario Medved, zapovjednik VZMŽ Mladen Kanižaj, zamjenik gradonačelnika grada Čakovca Zoran Vidović, počasni zapovjednik VZG Čakovca Željko Besedić i mnogi drugi.

(dp)

Uskoro kompletni rezultati i fotografije pobjedničkih ekipa!

KOMPLETNI REZULTATI:

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ostavi komentar