FOTO: Dominik Padarić, Danijel Oto, Matija Turk i Gabrijela Hrženjak dočarali klasiku uz Muru!

klasika uz muru sveti martin

Nakon središnje proslave Dana turizma i upoznavanja sa starim zanatima, običajima na tradicionalnoj Povorci starih običaj i zanata, ali i Međunarodnog susreta oldtimera, kolovoz u općini Sveti Martin na Muri opet odzvanja dobrim tonovima i ritmovima. 

Nepogrešivi tonovi Dominika Padarića opet su krasili Muru 

Mlin na Muri u Žabniku jedna je od savršenih lokacija za ljetne večeri uz glazbu. Rijeka Mura, Labirint ljubavi i dobra ugostiteljska ponuda pozivaju na druženje sami po sebi. No, na blagdan Velike Gospe, u srijedu 15. 8. postojalo je više razloga za posjet Žabniku. Osim koncerta Dominika Padarića koji je ponovno zagrijao atmosferu među svim prisutnima, nastupali su i Danijel Oto, Matija Turk, Gabrijela Hrženjak te plesni par iz studija suvremenog plesa Teuta.

Nastavak lude Forestland zabave u Termama Sveti Martin 

Sigurno ste barem jednom svjedočili najpoznatijem šumskom festivalu kontinentalne Hrvatske i znate o kakvoj atmosferi je riječ. Ovog puta, Forestland se nastavlja u pravom ljetnom summer beach afterparty izdanju na vanjskim bazenima u Termama Sveti Martin. Kupaći, kokteli, sunčane naočale i dobri EDM ritmovi odzvanjat će Svetim Martinom 17. 8. od 18 h. Za upad će biti dovoljno kupiti standardnu ulaznicu za Aquapark, a za atmosferu će biti zadužena 3 DJ-a: ArienKay Zrill i TBD. Dobra zabava nastavit će se u Pubu Potkova uz široku ponudu hrane i pića. 

Od likovne izložbe do sporta 

Dani turizma zaista su prepuni raznovrsnog sadržaja, pa svatko može pronaći nešto za sebe. Osim dobre glazbe, tradicije i povijesti, tu će biti slikarstva i još nogometa. Naime, od četvrtka 16. 8. u 18 h posjetite Međunarodnu izložbu Likovne republike u Galeriji Sveti Martin, a u nedjelju 19. 8. navijajte na nogometnom turniru Škole nogometa na igralištu NK Polet. 

Vidimo se na nekom od događanja!

Ostavi komentar