FOTO: Dobrotvorna akcija prikupljanja igračaka i slikovnica i „Fotkanje s Djedicom“

Dvije lijepe akcije oplemenile su današnje prijepodne u zgradi Scheier. Sa željom da božićni blagdani budu jednako veseli svim međimurskim mališanima Međimurska županija je u prizemlju zgrade organizirala dobrotvornu akciju prikupljanja igračaka i slikovnica za djecu koju zbrinjava Udruga udomitelja djece Međimurja.

Pod sloganom „Daruj igračku ili slikovnicu da Božić bude ljepši i za udomljenu djecu“ posjetitelji su donirali igračke i slikovnice koje više ne koriste. Sve prikupljene igračke i slikovnice bit će uručene predstavnicima Udruga udomitelja djece Međimurja uoči Svečane sjednice Skupštine Međimurske županije. Akciju su posjetili župan Matija Posavec i zamjenica župana Sandra Herman.

Istovremeno je na katu Scheierove zgrade Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (MURID) provela tradicionalno „Fotkanje s djedicom“ na koje su se uz članove udruge odazvali i drugi mališani.

Roditelji i drugi odrasli posjetitelji akcije počašćeni su besplatnim kuhanim vinom, a za djecu su pripremljeni slatkiši.

foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar