FOTO: 21. susret vatrogasne mladeži Hrvatske i Slovenije, u muškoj kategoriji pobjednici DVD Krištanovec!

Održan je 21. susret vatrogasne mladeži Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Na njemu je sudjelovalo 35 ponajboljih natjecateljskih desetina iz dviju država, 15 iz Republike Slovenije i 20 iz Hrvatske. Natjecanje se sastojalo od vatrogasnog natjecanja prema pravilniku za vatrogasnu mladež, kao i raznih vatrogasnih igara. Pobjednici u ovom susretnu nisu najvažniji, već razmjena iskustva i druženje vatrogasne mladeži Hrvatske i Slovenije.

Vatrogasni suci su bili iz Hrvatske i Slovenije, koji su na najkorektniji način odradili svoj dio posla.

Susret je otvorio glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković, a uz njega samom činu otvaranja prisustvovali su visoki gosti i uzvanici, saborski zastupnik i gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač, načelnik HVZ Željko Popović, predsjednik savjeta vatrogasne mladeži RH Milivoj Taslak, zapovjednik VZ Međimurske županije Mladen Kanižaj, predsjednik gradskog vijeća grada Čakovca Jurica Horvat, dopredsjednik VZG Čakovca Srećko Mrazović, predsjednik GZ Slovenije Janko Cerkvenik. Osim njega, sreću su zaželjeli i  zapovjednik GZS Franci Petek, zamjenik zapovjednika GZS Zvonko Glažar te predsjednik VZ Međimurske županije Mario Medved.

On je istaknuo da VZ Međimurske županije u svojim redovima ima preko 2000 pripadnika vatrogasne mladeži na što je čelništvo zajednice izuzetno ponosno te je isto tako zaželio natjecateljima puno sreće i dobrih rezultata na natjecanju.

Prije samog proglašenja rezultata prigodno su se obratili predsjednik VZ Međimurske županije, zapovjednik GZ Slovenije Franci Petek te načelnik HVZ-a Željko Popović.

Rezultate natjecanja proglasio je predsjednik savjeta vatrogasne mladeži RH Milivoj Taslak, te na kraju uz protokolarno skidanje zastave vatrogasne mladeži i zatvorio natjecanje.

U natjecateljskom djelu natjecale su se ekipe mladeži u kategorijama žene i muškarci, te u vatrogasnim igrama gdje su nastupile miješane ekipe u jednoj kategoriji.

Rezultati natjecanja

Mladež žene MŽ:

  1. mjesto PGD ZBILJE,
  2. mjesto DVD NUŠTAR i
  3. mjesto DVD KARLOVEC LUDBREŠKI;

Mladež muški MM:

  1. mjesto DVD KRIŠTANOVEC,
  2. mjesto DVD NUŠTAR i
  3. mjesto DVD BEDEKOVČINA;

Vatrogasne Igrice:

  1. mjesto ROMINE
  2. mjesto SIR
  3. mjesto CUKRANE DIKLINE

Ostavi komentar