Film Čakovčanke Stanke Gjurić ušao u službenu selekciju festivala Lift-Off u Velikoj Britaniji

Film Stanke Gjurić, „Lukino proročanstvo“ (‘Luka’s prophecy’) ušao je u službenu selekciju festivala Lift-Off u Velikoj Britaniji koji se održava od 24. do 31 svibnja 2021.

Premda je film iz 2007., upravo je bio uvjet da se na festival prijavi ili prvi filmski projekt koji je poduzeo član temeljnog producentskog tima (redatelj ili producent) ili pak prvi projekt poduzet u roku od 5 godina od prethodnog projekta.

Globalna mreža Lift-Off organizacija je koja obuhvaća svjetske događaje prikazivanja uživo, inicijative za distribuciju, sezonsku dodjelu nagrada i sve veću i aktivniju mrežu stvaralaca indie filma.

Lift-Off ima sjedište u jednom od najpoznatijih filmskih studija na planeti. Sjedište ‘Pinewood Studios’ u Velikoj Britaniji srce je filmske industrije. To im daje jedinstveni pristup najmodernijim tehnologijama i dionicima u industriji. Globalna mreža festivala Lift-Off Film jedina je svjetska razmjena istinske neovisne kinematografije. Podrška temeljnih filmaša u njihovoj potrazi za filmskom industrijom.

Svake godine Lift-Off Global Network filmskih festivala prikazuje stotine nevjerojatnih filmova različitih umjetnika s ogromnim talentom koji zaslužuju priznanje. Tijekom cijele godine cilj je otkriti i objaviti najbolje od ovog udruženja talenata i tim filmašima dati priznanje koje zaslužuju. (fm)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE