Family park Zmajček u Čakovcu: Mjesto na kojem će se zabaviti cijela obitelj!

U Čakovcu, na adresi Globetka 6, pokraj trgovačkog centra Lesnina nalazi se jedinstven Family park Zmajček. Na preko 1.200 kvadrata pripremili su najzabavnije sadržaje za cijelu obitelj. U tome je i njihova posebnost jer cijeli je park zamišljen da se roditelji i djeca druže i kvalitetno provode slobodno vrijeme. Sama ideja je bila ne ostaviti dijete na igranju, nego naći nove, zabavne načine za druženje obitelji, rekao nam je Kristijan Hergotić, vlasnik Zmajčeka, i u tome smo uspjeli jer su nas prepoznali ne samo Međimurci, nego nam dolaze cijele obitelji iz Varaždina, Zagreba, Koprivnice….. jer tamo nema ništa sličnog, a kod nas im je ugodno i zabavno..

Pogledajte fotke iz Zmajčeka:

Možete se zabavljati u 9 tematski različitih zgrada (igraonica), dakle postavljena je cijela jedna ulica u kojoj su trgovina, škola, ambulanta, vatrogasna stanica, princezina kuća, restoran, alatnica, šarena kuća s kockicama i plava kuća.

Tu je i dio s napuhancima po kojima mogu skakati i roditelji, dva velika dvorca svaki veličine 9×7 metara, imamo igrališta za nogomet, zračni hokej i košarku te  labirint s preprekama (tzv. kavez) u kojem se penjete, savladavate prepreke i tražite tobogan.

Rezervirajte rođendan jer Zmajček vas nikad neće odbiti

S obzirom na veličinu prostora, u Zmajčeku, nikad nije kasno za rezervaciju prostora za druženje ili rođendan.  Imaju pet rođendaonica, ali mogu organizirati i puno više rođendana istovremeno, jer na raspolaganju imaju velik i funkcionalan prostor. Prilikom proslave rođendana svako dijete  dobiva animatora, dekorirani prostor, pozivnice za prijatelje, neograničeno konzumiranje prirodnih sokova, grickalice i slatkiše, kompletan pribor za jelo i zmajčekov CD sa fotkama. Na svaki rođendan dolazi i najveća atrakcija parka Zmajček. Djeca obožavaju ples sa zmajčekom, koji se osim za rođendane, održava i svakodnevno u parku. Svakom slavljeniku pripremljen je i poklon.

A sve ostalo što još želite na rođendanu od torte, prskalica, svjećica, hrane….do mađioničara, samo recite i sve će vam organizirati.

Cijene petkom i vikendom su od 560 kuna za skupine od 8 djece do 1.700 kuna za skupine do 30-ero djece. Ostale dane u tjedni imate 10 posto popusta. Odrasli se mogu prema želji uključiti u sve igre, te zajedno s djetetom i njegovim prijateljima proslaviti rođendan. 

Cijene? Iskoristite Zmajček srijedu!

U Family park Zmajček ulaznica je vremenski neograničena, što znači da ne plaćate po satu boravka nego ona vrijedi za cjelodnevnu igru i zabavu u pratnji roditelja. Imate i mogućnost ostavljanja djeteta na čuvanju do dva sata.

Igraonica radi od utorka do nedjelje. Utorak, četvrtak i petak cijena za boravak u igraonici je 25 kuna, a vikendom 35 kuna. Iskoristite Zmajček srijedu kada je cijena 15 kuna. 

Imaju i mogućnost mjesečne i godišnje karte.

U pizzeriji, koja je dio ponude Zmajčeka, ima čak 150 sjedećih mjesta gdje možete popiti sok, kavu i pojesti pizzu, sendvič, salatu ili se zasladiti palačinkama. Isprobajte posebnu Zmajček pizzu.

Oko Zmajčeka je preko 3.500 kvadrata vanjskog prostora na kojem su zabavne staze za kvadove, terase i ljetni šank.

Za što god se odlučili, dočekat će vaš ugodan i moderan prostor, stručno i srdačno osoblje, svakodnevno (osim ponedjeljka) od 15 do 21 sat,  petkom od 15 do 22 sata, a vikendom od 8 do 22.

Ostale informacije možete dobiti i na telefon 040/500-036, a posjetite i njihovu FB stranicu. (S. Zorković)

Predstava za vrtiće i škole

Zmajček dolazi djeci u posjetu i u škole i vrtiće, pa upravo dogovaraju prikazivanje predstave Pustolovine veselog lutka Nešutka koja će oduševiti vaše mališane, pa preporučamo svakako posjetiti.

 

Ostavi komentar