Emotivno polufinale: Bojan je za Doru imao samo riječi hvale i bio je na rubu suza

Dora Fišter i Bojan Jambrošić napustili su show u polufinalu emisije Zvijezde pjevaju, a za titulu najboljih sljedeće subote bore se Arija Rizvić i Marko Kutlić te Lara Antić Prskalo i Ivan Šari. 

U polufinalnoj emisiji Zvijezde pjevaju odlučeno je koja dva para će se boriti za pobjedu 9. sezone ovoga HRT-ova showa. Prema mišljenju žirija, ali i publike, emisiju su napustili glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić. Svaki par večeras je pjevao dvaput. Najprije su se natjecali u žanru koji dosad nisu izvodili, a potom su izveli pjesmu svojih mentora, piše vecernji.hr
Emisiju su otvorili glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić s pjesmom Sladoled iz žanra Novoga vala. – Za otvaranje polufinala ovo je odlična pjesma, donijeli ste nevjerojatnu energiju – izjavila je članica žirija Danijela Martinović i dodala kako bi ipak voljela da je Dora malo manje afektirala u izvedbi i da je malo više bila svoja. Članica žirija Remi, također je pohvalila izbor pjesme, ali je primijetila da je Dora nespretno ušla u pjesmu i da nije bila intonacijski točna. – Srećom, vratila si se u refrenu i dalje je bilo sve u redu – dodala je Remi. Ukupan zbroj ocjena za nastup bio je 28.
Hajdemo zajedno pjevali su Dora i Bojan koji je ovaj nastup doživio jako emotivno. Nakon što ga je Barbara upitala što mu je najljepše u radu s Dorom, Bojan je imao samo riječi hvale za svoju učenicu i gotovo se rasplakao. Članovi žirija Jurica Pađen i Marko Tolja su se složili da je Dora bila sigurnija i uvjerljivija u ovoj pjesmi u odnosu na prvi nastup. – Simpatično i mladenački ste zvučali – rekao je Jurica. A Marko je dodao da je Dora bila odlična u solo strofama, ali da je u duetu bila manje dobra. 34 ukupan je zbroj ocjena za njihov drugi nastup.

Ostavi komentar