DVD Vularija priprema prvu 3D vatrogasnu instalaciju u Hrvatskoj

DVD Vularija 3D instalacija
Evo kako izgleda instalacija

U subotu, 17. lipnja, DVD Vularija je domaćin seniorskog natjecanja Vatrogasne zajednice područja općina Belica – Mala Subotica – Orehovica.

Uz samo natjecanje, koje će biti itekako zanimljivo, budući da se radi o ponajboljim natjecateljskim desetinama koje su na proteklom državnom natjecanju u Puli predstavljale Međimursku županiju, domaćin je pripremio i malo iznenađenje.

Uz to što je obnovljen vatrogasni poligon, sagrađen od samih članova, uz iskusnog mentora i počasnog predsjednika Antuna Horvata 2010. godine, isti je za ovu prigodu od strane Danijela Drvenkara uljepšan s prvom u Hrvatskoj 3D vatrogasnom instalacijom.

Svi posjetitelji subotnjeg događaja imat će priliku u Vulariji, osim što će ponijeti sa sobom jedinstvenu fotografiju, osvojiti i nagrade za najbolju fotografiju.

Uz to što su članovi u svoje slobodno vrijeme obnovili poligon isti su našli vremena da osmisle i dizajniraju novu oznaku društva, te će je ovom prigodom ponosno prezentirati javnosti.

Samo natjecanje VZPO Belica – Mala Subotica – Orehovica započinje u 14:00 sati, a od 13:00 sati će se održati predstavljanje 3D instalacije te nove vatrogasne oznake društva.

Foto: Danijel Drvenkar Art/Facebook

Ostavi komentar