DVD Palinovec pobjednik vatrogasnog natjecanja u Goričanu

Vatrogasno natjecanje Goričan
Vatrogasno natjecanje Goričan

U subotu, 17. lipnja, DVD Goričan bio je domaćin vatrogasnog natjecanja seniora i seniorki VZP Općina Donji Kraljevec-Goričan.

Na natjecanju su nastupile ekipe iz Goričana, Donjeg Kraljevca, Palinovca, Hodošana, Svetog Jurja u Trnju, Donjeg Pustakovca i Donjeg Hrašćana.

Ukupno je u natjecateljskim kategorijima: MA, MB, ŽA i ŽB nastupilo 14 ekipa.

Kako bi sve bilo u skladu sa zadanim propozicijama pobrinuli su se vatrogasni suci: Marijan Pal, Jelena Krznar i Mladen Herc.

Ispred VZP Općina Donji Kraljevec–Goričan natjecanje su vodili i ujedno sve prisutne pozdravili dopredsjednik Cristijan Plakalović (DVD Goričan)  i zapovjednik Franjo Jančec (DVD Palinovec).

Na natjecanju su bili  prisutni i čelnici općina: donačelnica općine Goričan Ines Bašnec, predsjednik općinskog vijeća općine Goričan Stjepan Ribarić i načelnik općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat.

Rezultati natjecanja:

MUŠKI A: 1. DVD PALINOVEC, A2

2. DVD DONJI PUSTAKOVEC

3. DVD PALINOVEC, A1

MUŠKI B: 1. DVD PALINOVEC

2. DVD DONJI KRALJEVEC

3. DVD SVETI JURAJ U TRNJU

ŽENE A: 1. DVD DONJI PUSTAKOVEC

  1. DVD PALINOVEC ,A2
  2. DVD PALINOVEC, A1

ŽENE B: 1. DVD PALINOVEC

2. DVD DONJI PUSTAKOVEC

Iz rezultata se vidi da je ukupni pobjednik natjecanja DVD Palinovec, koji je na ovo natjecanje došao sa šest natjecateljskih ekipa. Vidljivo je i da se tamo najviše vježba, a za to je  zaslužan predsjednik društva Franjo Jančec.

Autor i foto: Tomislav Gudlin

Ostavi komentar