DVD Draškovec je ostvario dosad najviše bodova

DVD Draškovec

Proteklog je vikenda održana redovna izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Draškovec.

Skupštinu je otvorio predsjednik društva  Nenad Tota, a skupštini je prisustvovalo 46 članova starijih od 18 godina i 18 članova podmlatka i mladeži.

Skupštini su se odazvali i gosti: gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, dogradonačelnik Zdravko Kvakan, županijski vijećnik Nino Marđetko, predstavnik Vatrogasne zajednice Međimurske županije i  Vatrogasne zajednice Grada Preloga Josip Posavec, predsjednik Mjesnog odbora Hemuševec Anđelko Lončarić te predstavnici mjesnih udruga i prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Izvješća o radu u protekloj  2016. godini podnijeli su tajnik Ivica Mirić, zapovjednik Stjepan Matjačić, a podnijeto je i blagajničko izvješće te izvješće Nadzornog odbora.

DVD Draškovec

Rad društva ocjenjuje se na kraju godine bodovanjem od strane Vatrogasne zajednice Međimurske županije, a protekle 2016. godine društvo je ostvarilo dosad najviše bodova otkad se bodovanje provodi. To je bio i cilj na samom početku godine, a rezultat je niza aktivnosti članova sa područja preventive i intervencije, natjecanja, ulaganja u opremu, održavanje opreme i sredstava za gašenje, usavršavanja i školovanja, vršenja edukacije i promidžbe, taktičkih i pokaznih vježbi i sve većeg broja članova.

Natjecateljski duh drži na okupu članove, od najmlađih kategorija do seniorskih, a ove godine kao i dugi niz prijašnjih, ekipe odnose prva mjesta na natjecanju Vatrogasne zajednice Preloga te zapažene rezultate na drugim natjecanjima. Nakon dužeg perioda okupljene su ekipe Žene A i Mladež.

Izvor: Grad Prelog
Foto: Studio Vipro

DVD Draškovec

Ostavi komentar