17.2 C
Čakovec
Srijeda, 24 svibnja, 2023

DV Cvrčak: Djeca s odgojiteljicama obilježili Dan šarenih čarapica i prvi dan proljeća

Prvi dan proljeća djeca PO Stonoga Novo Selo Rok, DV Cvrčak Čakovec, i njihove odgojiteljice Maja Kozjak Hladki, Smiljana Nedeljko, Saša Sanjković, Jagoda Srša te asistentica Ljubica Murković, obilježili su Svjetski dan osoba s Down sindromom u Udruzi sindrom Down u Novom Selu Rok.

U društvu svog prijatelja Zrina, Martine Štrek, Lane i Lidije Furdi te rehabilitatorice-fizioterapeutkinje Ane Ivanek Kovačevič, djeca i odgojiteljice su upoznati sa radnim prostorom Udruge i didaktikom koja se koristi u svrhu rehabilitacije djece i osoba sa Down sindromom.

Zrin Štrek polaznik PO Stonoga, posebno je bio ponosan što je svojim prijateljima i odgojiteljicama mogao pokazati prostore Udruge te didaktiku i materijale. Svi zajedno uživali su u aktivnostima i novim materijalima kroz koje ih je vješto vodila rehabilitatorica- fizioterapeutkinja Ana.

Dvoranom se orio dječji smijeh, pjesma, ples i igra kojim su veselo pozdravili prvi proljetni dan i Dan šarenih čarapica.

Velike i male Stonoge zahvaljuju: Lani i Lidiji Furdi, Ani Ivanek  Kovačević, Martini Štrek, na gostoprimstvu, a najviše prijatelju Zrinu koji ih je svojim osmjehom i toplinom uveo u čarobni svijet Udruge sindrom Down. (js)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,508FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE