Državno natjecanje: Najbolje Mlade poduzetnice dolaze iz ETŠ-a

Najbolje mlade poduzetnice ETŠ

Od 23. do 25. travnja 2018. učenice Ekonomske i trgovačke škole Čakovec sudjelovale su na Državnom natjecanju u disciplini Mladi poduzetnik 2018., koje se održavalo u Gospodarskoj školi Varaždin, te osvojile prvo mjesto.

Tim iz 4.a razreda činile su: Nikolina Bajkovec, Lara Pavić i Nadine Mesarić pod vodstvom mentorice Andrijane Vršić, prof.

Mladi poduzetnik je interdisciplinarno natjecanje koje obuhvaća znanje i vještine te praktičnu primjenu nastavnih predmeta: Poduzetništvo, Marketing, Računovodstvo, Društveno odgovorno poslovanje, Vježbenička tvrtka, Informatika i Poslovne komunikacije na hrvatskom i stranom jeziku.

Profesorica Dunja Siročić učenice je pripremila za poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku. Drugog dana natjecanja održavala se Smotra/sajam vježbeničkih tvrtki gdje su učenice predstavile svoju fiktivnu tvrtku „Sportiva Pozitiva“ d.o.o. osnovanu iz nastavnog predmeta Vježbenička tvrtka. Samostalno su postavile štand, prezentirale tvrtku i demonstrirale poslovanje s drugim tvrtkama na sajmu.

Za svoj predan rad i nastup, osim medalje i brojnih nagrada, osvojile su i putovanje u Gardaland.

Čestitamo!

(av, lrb)

Ostavi komentar