-1.7 C
Čakovec
Nedjelja, 5 veljače, 2023

Dražen Srpak, gradonačelnik, saborski zastupnik i Jandrokovićev izaslanik na Danu Općine Sveti Martin

Grad Mursko Središće šalje priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo: 

Općina Sveti Martin na Muri svoj Dan općine obilježava i na spomendan velikog sveca koji je ostavio i ime naselju i na dan koji je vrlo važan za folklor Međimurja – Martinje.

Na svečanoj sjednici povodom Dana općine kao gradonačelnik susjednog Murskog Središća, svoje je najsrdačnije čestitke uputio i saborski zastupnik i gradonačelnik Dražen Srpak, ujedno i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića.

Mursko Središće i Sveti Martin na Muri povijesno su povezani. Sveti je Martin stoljećima bio i zaštitnik Murskog Središća i oba mjesta smjestila su se na obalama rijeke Mure. Danas su te dvije obale spojene i predivnom Šetnicom svete Barbare, koja opet ima duboko značenje, jer rudarstvo je prehranjivalo čitavo stanovništvo ovog kraja.

Općine dijele i zajedničko komunalno poduzeće, Murs Ekom, u zajedničkim su projektima aglomeracije i uvođenja širokopojasnog interneta, a nema nikakve sumnje da će i u budućnosti pronaći brojne projekte za suradnju.

Uz Dan općine, saborski zastupnik i gradonačelnik Dražen Srpak poželio im je još puno uspješnih godina, što skoriji dovršetak njihovog Doma kulture, uspješno apliciranje novih projekata, ubrzani razvoj i što bolju suradnju u budućnosti. 

(GMS)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,695SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE