Dragan Rajher novi predsjednik UDVDR-a Ogranak Kotoriba

Održan je Izborni sabor UDVDR-a Ogranak Kotoriba. Za novog predsjednika je izabran 52- godišnji Dragan Rajher, dopredsjednik je Darko Matoš, a tajnik Danijel Fundak.

– To najuže čelništvo, potpomognuto ostalim aktivnim članstvom, jamči nam još bolje rezultate i nove pobjede – poručio je novi predsjednik, dok je Stjepan Horvat, predsjednik Podružnice UDVDR-a Međimurske županije, za kotoripske branitelje rekao kako je riječ o maloj i složnoj sredini s kojom je užitak raditi i surađivati.

Kako je rečeno, za nove pobjede treba realizirati i zacrtani program rada. Prije svega ističu uključenost u sve manifestacije od općinskog interesa. Bit će dionicima županijskog sportskog natjecanja UDVDR-a, organizirat će druženja među članovima Ogranka, posjećivat će grobove svojih preminulih članova, surađivat će sa susjednim ograncima, organizirat će posjete Kninu i Vukovaru, a neće izostati niti druženja s članovima ostalih općinskih udruga.

Rajher je pozvao članstvo na aktivan rad u sekcijama Ogranka i to u streljaštvu gdje se zainteresirani mogu okupljati na mjesnoj streljani svakog utorka u 19 sati, dok će zainteresirani za kuglanje i stolni tenis moći svoj pristanak potvrditi nakon 1. svibnja. Voditelj sekcije streljaštva je Josip Horvat, Darko Matoš će voditi kuglaše, Ivica Ujlaki sekciju za bellot, a Dragan Rajher stolnotenisače. Novina u njihovom radu će biti ta što će se u streljačku sekciju moći uključiti i zainteresirani građani pa će pokušati u suradnji s Općinom Kotoriba kupiti još četiri dodatne zračne puške.

Dragan Rajher je na toj funkciji, nakon šest godina, naslijedio Branka Maleka. Novi predsjednik izuzetno je aktivan u više mjesnih udruga, a tri je mandata bio tajnik Ogranka.

Branitelji koriste ovu prigodu da rodbini nedavno preminulog branitelja i sumještanina Josipa Varge-Zeca izraze iskrenu sućut.

Izvor: Općina Kotoriba, foto: Mladen Grubić

Ostavi komentar