DORA se vraća na male ekrane: U borbi za Eurosong i 4 Tenora s našim Filipom Hozjakom iz Preloga!

4 tenora
4 tenora

Dora se vratila nakon osam godina pauze. Izbor za hrvatsku predstavnicu na Euroviziji bit će u sportskoj dvorani Marino Cvetković 16. veljače u Opatiji. Od gotovo 170 pjesama, koliko je pristiglo na natječaj, HRT-ova sedmeročlana komisija odabrala je najboljih 16 i dvije rezervne pjesme, piše Eurosong.hr. Među brojnim izvođačima koji će se boriti za Eurosong su i 4 Tenora, kojima se nedavno priključio i naš Filip Hozjak iz Preloga. Predstavit će s pjesmom Brod bez imena.

-Autori skladbe su Matko Šimac i Eduard Botrić i moram reći da pjesma nije klapskog karaktera i vjerujem da će se publici svidjeti jer svatko od nas četvorice unosi neku svoju osobnost u nju, što daje neku posebnu notu ovoj pjesmi. Nova pjesma “Brod bez imena” u izdanju Scardone jedna je u nizu noviteta koji nas očekuju jer pripremamo i veliki koncert koji nas čeka dan kasnije, 17.veljače u Cankarjevom domu u Ljubljani, poručio je Filip Hozjak.

Osim Filipa Hozjaka i 4 Tenora, na Dori će nastupiti i Bojan Jambrošić iz Čakovca, a cijeli intervju o njegovim očekivanjima donosimo u tiskanom broju Međimurskih novina.

Ostavi komentar