Donosimo poseban raspored regulacije prometa zbog radova na prugama

vlak
Vlak koji iskliznuo s tračnica

Zbog radova na održavanju pruga Čakovec – Kotoriba – državna granica bit će zatvorena za promet između kolodvora Čakovec i Mala Subotica od 11. do 13. studenoga od 7.20 do 14.35 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Čakovec – Kotoriba i obratno, Čakovec – Mala Subotica i obratno te Kotoriba – Varaždin umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu. Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja, stoji na stranicama HŽ-a

Zbog kompletne sanacije gornjeg pružnog ustroja pruga Čakovec – Kotoriba – državna granica bit će zatvorena za promet između kolodvora Čakovec i Mala Subotica od 7. studenoga u 7.20 sati do 8. studenoga u 19.20 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Čakovec – Kotoriba i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.

Zbog kompletne sanacije gornjeg pružnog ustroja pruga Čakovec – Kotoriba – državna granica bit će zatvorena za promet između kolodvora Čakovec i Mala Subotica od 14. studenoga u 7.20 sati do 15. studenoga u 19.20 sati, 19. i 20. studenoga od 7.20 do 14.35 sati, od 21. studenoga od 7.20 sati do 22. studenoga u 19.20 sati te od 25. do 27. studenoga od 7.20 do 14.35 sati. U time razdobljima putnike će na relacijama Čakovec – Kotoriba i obratno, Čakovec – Mala Subotica i obratno te Kotoriba – Varaždin umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje. Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.

Ostavi komentar