DONJA DUBRAVA Trkači jeste li spremni za prvi dobravski duatlon?

Prvi dobravski duatlon
Prvi dobravski duatlon

Donja Dubrava u suradnji s TK Kotoripski begači organizira prvi po redu dobravski duatlon koji će se održati 13. svibnja, u nedjelju s početkom u 10 sati. Duatlon je kombinacija trčanja i biciklizma, u kojoj će sudionici prvo trčati 3,3 km, zatim voziti bicikl 16 km i na kraju opet trčati 1600 m.

Prvi dio duatlona se sastoji od trčanja, pa će tako trkači krenuti od visećeg mosta do mosta Donji Vidovec, pa preko mosta na drugu stranu kanala i natrag prema visećem mostu. Drugi dio je bicikliranje od visećeg mosta do hidroelektrane, preko mosta do brane, pa od brane uz stari tok rijeke Drave natrag na asfaltiranu cestu do mosta Svete Marije i natrag po makadamskom putu do visećeg mosta. Treći dio natjecanja je ponovno trčanje od visećeg mosta 800 metara u smjeru hidroelektrane, okret i povratak.

Za sve sudionike kotizacija je 50 kuna koja uključuje mjerenje utrke i organizaciju, osiguran startni broj, okrjepu na stazi, jelo i piće, te na kraju nagradu bidon i kapu s logom utrke. Utrka će se održati bez obzira na vremenske prilike.

Foto/izvor: Općina Donja Dubrava

Ostavi komentar