DONACIJA Odjelu za patologiju trudnoće: Ljepši i ugodniji boravak trudnicama u varaždinskoj bolnici!

Opća bolnica Varaždina dobila je još jednu vrijednu donaciju. Riječ je o opremanju sobe za posjete na Odjelu za patologiju trudnoće Službe za ginekologiju i opstetriciju. Sobu je opremio TP Varaždin d.o.o. Na donaciji je zahvalila v.d. pročelnice Službe Ivana Risek, dr. med., spec. ginekologije i opstetricije.

-Ova će lijepa donacija našim trudnicama, od kojih mnoge borave veći dio svoje trudnoće na ovom odjelu, učiniti boravak ljepšim i ugodnijim. Relativno često dobivamo donacije i od trgovačkih poduzeća i od naših pacijentica, tako da donacijama zaista možemo biti zadovoljni, kazala je doktorica Risek.

Ovo je jedna u nizu donacija TP Varaždin Općoj bolnici.

-U suradnji sa Službom za ginekologiju odlučili smo donirati ovu opremu za sobu za posjete, za Odjel za patologiju trudnoće, jer smo prepoznali da za to postoji potreba, kao vjerojatno i na svim drugim odjelima varaždinske bolnice. Ovo nije prva takva donacija TP Varaždin Općoj bolnici – ranije smo Odjelu pedijatrije donirali televizore za sobe malih pacijenata i iznimno nas raduje kad možemo pomoći, ne samo pacijentima, nego i drugima, rekla je Danijela Kramar Šeruga, rukovoditeljica Pravne i kadrovske službe u TP Varaždin, koja je istaknula da osim s Općom bolnicom surađuju i s Centrom za socijalnu skrb te Socijalnom samoposlugom.

Uime ravnatelja i Uprave Opće bolnice Varaždina TP Varaždin zahvalio je zamjenik ravnatelja Damir Poljak, mag.soc.geront., rekavši da je ova donacija uljepšala prostor jednog odjela bolnice.

-To je već tradicija tvrtke TP Varaždin koja svake godine donira i na taj način pomaže odjelu, varaždinskoj bolnici i pacijentima. Tijekom godine svjedoci smo da mnoge udruge i organizacije pomažu Općoj bolnici, od odjela ginekologije, pedijatrije, dječje kirurgije, interne… Zahvalni smo svim javnim i privatnim ustanovama koje nam tijekom godine pomažu, izrazio je zahvalnost zamjenik ravnatelja Opće bolnice Varaždin.

Ostavi komentar