Dođite u četvrtak u Mundoaku i počastite nepce slijedom od 4 vrste jela i vina!

mundoaka

Osvježenje i noviteti obilježili su Mundoaku u posljednjih nekoliko mjeseci, a kako je promjena uvijek dobrodošla, novi tim Mundoake izvukao je najbolje iz novonastale situacije i svojim gostim ponudio novi gurmanski koncept.

Zima u Mundoaki

Zima će u Mundoaki imati posebnu draž, a novi tim Mundoake krenuo je ozbiljno u organiziranje događaja zbog kojih ćete rado dolaziti ugrijati se u Mundoaku. Na svakom će vas slobodnom mjestu dočekati umjetnine domaćih umjetnika, zbog čega će Mundoaka svaki put izgledati drugačije. Vino i hrana spojit će se u svakom događaju, a glavna karakteristika je što će biti dostupni baš svima.

Mundoaka četvrtkom

Četvrtkom osobito, Mundoaka će pripremati posebna jela na Mundoaka način, a uz to posluživat će vina koja se savršeno slažu s ukusima na tanjuru. Ovog četvrtka, 29.studenog, Mundoaka tim priprema četiri vrste jela i četiri vrste vina poslužene u slijedovima. Događaj počinje u 18:30h. Večer će biti opuštena, ležerna, ugodne prijateljske atmosfere, a popraćena finim kombinacijama hrane i vina. Rezervirajte svoje mjesto što prije, kako ne biste ostali bez slobodnog stola. Broj telefona je 040/385-035 a možete im poslati poruku putem FB stranice.

Ostavi komentar