Dođite sutra na otvorenje ribnjaka u Črečanu!

Nakon dužeg vremena, u subotu 15. svibnja ponovo se otvara Ribnjak Bernarda u Črečanu. Tijekom prethodnih sezona kada ribnjak nije radio izvršena je temeljita obnova ribnjaka i njegovih ribolovnih staza te je napravljeno izumljivanje ribnjaka. U ribnjaku se trenutno nalazi cca 8 tona kapitalnih riba prvenstveno šarana i amura a kao posebnu poslasticu za sve ribolovce ubačene su kečige koje su poznati bezkompromisni borci i koje će Vam zasigurno pružiti ribolovni užitak koji do sada niste poznavali.
Cjelokupni ribnjak će imati i turistički karakter, uređena su četiri bungalova koja su u potpunosti opremljena za boravak, dva su na otočićima u samom jezeru a dva na sjevernoj strani ribnjaka. Proširena je i ugostiteljska ponuda tako da uz tradicionalna topla i hladna pića sada možete naručiti i razna jela na bazi ribe (riblju juhu, fiš paprikaš i raznu prženu ribu a kao posebnu poslasticu moći će te uživati u šaranu na rašljama).
Uz veći ribnjak sa zapadne strane nalazi se i “mali ribnjak” koji sadrži cca 3 tone sitnog šarana do 600 gr te je ovo izvanredna lokacija na kojoj će djeca moći uživati u ribolovu i uloviti svoje prve ribolovne ulove.
U sklopu ribnjaka tvrtka DB EXPERT otvoriti će i ribolovnu trgovinu u kojoj će se moći kupiti ribolovni mamci, prihrana i oprema za ribolov a također moći će te iznajmiti ribolovne štapove sa ili bez role.
Cijeli koncept ribnjaka u potpunosti je okrenut prema ribolovcu i velikoj mogućnosti ulova kapitalnih riba, u planu su održavanja ribolovnih natjecanja (feeder i klasična natjecanja). Od posebnosti koje je potrebno zadovoljiti prilikom ribolova je obavezna upotreba podmetača i podloške (prostirke) za ribe te dezinficiranje čuvarice i podmetača prije samog početka ribolova u za to pripremljenim posudama koje će se nalaziti na ulasku na ribolovnu stazu.
Za sve Vas koji želite ulov ponijeti sa sobom omogućena je i prodaja i čišćenje ribe po povoljnim cijenama.
Za otvorenje 15.svibnja planiran je sajam ribolovne opreme na kojoj će te moći vidjeti, testirati i kupiti najnoviji ribolovni pribor za 2021. g. po promotivnim cijenama niza brandova kao što su OKUMA, MIVARDI, ADUSTA, CASTED, GOSEN kao i mnogo drugih atraktivnih proizvoda. Ujutro se kuha i fiš za sve posjetitelje ribnjaka.
Vidimo se ove subote na Ribnjaku Bernarda u Črečanu!
 

Ostavi komentar