Dođite na Dane otvorenih vrata Trex Living System modularnih kuća!

trex living system

Prremijera svjetski jedinstvene modularne Trex kuće održat će se u Pribislavcu na Aerodromu Čakovec, 07. i 08. listopada od 9:00 sati!


Ukoliko ste zainteresirani najavite se na mail: [email protected]

Što su to Trex Living System modularne kuće?

TREX modularne kuće energetskog su razreda “A” što znači da su troškovi života u njima minimalni. Najveći utjecaj u tome ima, naravno, izolacija od celuloze koja je dobivena od recikliranog papira i koja osim što je ekološki održiva, jedna je od najučinkovitijih izolatora topline i buke među svim izolacijskim proizvodima. Celuloza se koristi u svim vanjskim površinama te je tako gubitak energije i nastajanje toplinskih mostova svedeno na minimum. TREX kuća “diše” ne samo zbog korištene izolacije, već i ventilirajuće fasade koja se postavlja po cijeloj površini kuće.

Kombinacijom izolacije i ventilirajuće fasade omogućen je nesmetani protok vlage iz kuće što znači da je nastajanje plijesni u kući stvar prošlosti.

Zašto TREX?

TREX kuća je najučinkovitiji životni prostor koji nam pruža fleksibilnost zauvijek.

Zahvaljujući potpunoj modularnosti i mobilnosti TREX kuća može, prema trenutnoj potrebi i mogućnostima, biti površine od 30m2 do 120m2 i više.

Prije svega, modularno

Prostor je uvijek idealno iskorišten zahvaljujući modularnim pregradnim zidovima koji se jednostavno demontiraju i montiraju na željeno mjesto.

Standardizirano dodavanje modula za proširenje te mobilni temelji koje koristimo omogućavaju raspored prostorija po želji i nakon useljenja.

Najsuvremenija proizvodnja

TREX kuće proizvode se serijski po automotiv standardu s najsuvremenijim metodama i materijalima što omogućava najbolji mogući omjer cijene i kvalitete.

Otporno na sve vremenske uvjete

Baza svake TREX kuće je statički proračunata čelična konstrukcija koja je mehanički otporna i stabilna te zaštićena od svih vremenskih uvjeta. Konstrukcija same kuće kao i modularnih zidova imaju pripremljene prihvate za viličar, dizalicu kao i posebno podvozje na kojem leži konstrukcija kuće što omogućuje jednostavno manipuliranje na mjestu isporuke i tako vrijeme potrebno za sastavljanje cijele kuće smanjuje na svega nekoliko sati.

Dimenzije baznih modula od kojih se sastoji TREX kuća iznose 600 x 250 cm.  Dimenzijama su prilagođene transportu te se troškovi prijevoza i montiranja svode na minimum.

U potpunosti personalizirano

TREX kuća diše ne samo zbog korištene izolacije, već i ventilirajuće fasade koja se postavlja po cijeloj površini kuće. Dolazi u raznim kombinacijama boja i materijala te tako čini cjelinu zajedno sa stolarijom. Stolarija se po želji izrađuje od PVC-a ili aluminija u raznim bojama s trostrukim izolirajućim staklom s ili bez roleta.

Pametan interijer

Zahvaljujući mogućnosti potpunog automatiziranja TREX kuće, koje nam uz smanjenje troškova pruža još veći komfor, kuća sama određuje koliko nam je svijetla potrebno ili je li temperatura optimalna. Pomoću aplikacije za pametne uređaje kućom možemo upravljati gdje god se nalazili.

Osim automatizacije koristimo i namještaj koji štedi prostor pa se tako krevet kad nije potreban uvlači i postaje trosjed i tako omogućava nesmetano kretanje u kući.

Spremno za useljenje

Svaka namještena TREX kuća u potpunosti je opremljena sa svim potrebnim aparatima i uređajima, TV-om, ormarima i ostalim namještajem te klimatizacijom i grijanjem.

Kuhinja: ugradbena pećnica, indukcijska ploča za kuhanje, sudoper, ugradbeni hladnjak/zamrzivač, ugradbena perilica suđa, ugradbena mikrovalna pećnica, ugradbena napa

Kupaonica: tuš kada s kaljenim staklom, umivaonik, perilica rublja, wc školjka, električni grijač vode.

Ostavi komentar