17.8 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Do kraja veljače prijavite zaslužne Međimurke i Međimurce za Nagradu „Zrinski“

Odbor za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije raspisao je pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade „Zrinski“ Međimurske županije za 2017. godinu.

Ova najviša županijska nagrada dodjeljuje se građanima Međimurske županije, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama koje žive ili djeluju na području Međimurske županije za životno djelo, za rezultate ostvarene u prethodnoj godini ili u duljem vremenskom razdoblju (godišnja nagrada) u djelatnosti gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi te zaštite okoliša i drugih javnih djelatnosti.

Prilikom ocjenjivanja vrijednosti ostvarenih rezultata predloženih za Nagradu vrednovat će se kontinuitet u ostvarivanju rezultata, da su postignuti rezultati najbolji na području Međimurske županije, da pravna ili fizička osoba predložena za Nagradu uživa ugled uzornog stručnjaka i djelatnika, odnosno uzorne tvrtke, ustanove, udruge građana ili druge pravne osobe.

Prijedlog se podnosi u pisanom obliku Odboru za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije, na adresu Ruđera Boškovića 2, Čakovec, uz naznaku za Nagradu „Zrinski“. Pozivaju se svi ovlašteni predlagatelji da prijedloge za dodjelu Nagrade „Zrinski“ upute Odboru najkasnije do 28. veljače 2018. godine.

Više na linku: http://medjimurska-zupanija.hr/2018/01/18/pozivni-natjecaj-za-podnosenje-prijedloga-za-dodjelu-nagrade-zrinski-medimurske-zupanije-za-2017-godinu/

I ove će se godine već tradicionalno, Nagrada „Zrinski“ za životno djelo, kao i Godišnja Nagrada „Zrinski“ dodijeliti zaslužnima na svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije povodom obilježavanja 30. travnja – Dana Međimurske županije.

Prisjetimo se, za 2016. godinu dobitnici Nagrade „Zrinski“ bili su Marija Hegeduš-Jungvirth, Mladen Grubić, Ivan Ujlaki, KUU „Seljačka sloga“ Nedelišće i Mladi informatičari Strahoninca, dok je nagrada za životno djelo pripala Alenki Novak.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE