DJEČJI VRTIĆ FIJOLICA Prelog: Djeca u novim prostorima tek 1. studenog!

Staro zdanje Dječjeg vrtića Fijolica, postat će kroz kratko vrijeme, moderan dječji vrtić, sa svime potrebnim da bi se skoro tri stotine djece i njihovih odgajatelja ugodno osjećalo u njemu. 

Predviđeni rok za otvaranje obnovljenog vrtića bio je početak nove školske godine, 1. rujna 2019. godine. Ipak, željeći poštivati prije svega kvalitetu predviđenih radova, Grad Prelog je u dogovoru sa izvođačima radova i Dječjim vrtićem Fijolica, odgodio preseljenje djece u obnovljeni vrtić. 

Najvažniji razlog, jest da svi radovi budu učinjeni na vrijeme i kvalitetno, na zadovoljstvo prije svega djece koja će svakodnevno u tim prostorima provoditi više od osam sati dnevno. 

Predviđeni termin početka rada Dječjeg vrtića Fijolica jest u obnovljenim prostorima jest 1. studenog 2019. godine, a samo svečano otvorenje biti će uz Dan Grada Preloga, 6. prosinca 2019. godine. Do tada će djeca biti smještena u prostoru Osnovne škole Prelog te prostoru Društvenog doma u Otoku, kao što je to bilo kroz prošlu školsku godinu. Mole se za razumijevanje svi roditelji, korisnici Dječjeg vrtića Fijolica.

Izvor: Grad Prelog

Ostavi komentar