DIRLJIVA ISPOVIJEST Ljubice Jambrošić iz Peklenice kojoj je kamion u Murskom Središću smrskao nogu

Ljubici Jambrošić iz Peklenice u rujnu 2018. godine kotač teškog kamina u centru Murskog Središća smrskao je nogu. Bio je to događaj koji je prelio čašu i nakon kojeg je režim teretnog prometa kroz Mursko Središće ublažen. Kako je Ljubica nevjerojatnu nesreću preživjela razgovarali smo s njom u njezinu obiteljsku domu u Peklenici.

– Svega se sjećam. Išla sam s tržnice u Murskom Središću uzbrdo cestom do glavnog raskršća koje sam morala prijeći ravno prema Peklenici. Dok sam se kretala prema raskršću čula sam zvuk kamiona, ali negdje iza sebe. Došla sam do glavne ceste pogledala lijevo, desno i uputila se ravno preko ceste za Peklenicu i odjednom se kamion pojavio s lijeve strane ispred mene. Tada me, neočekivano, kamion zakačio s prvim kotačima, a onda su me drugi kotači oborili i prešli preko noge. U tom trenutku nisam znala ima li kabina druge kotače ili su to već bili kotači prikolice. Osjetila sam da mi prelaze preko noge, ali ne i bol jer mi mozak nije reagirao na to što se događa. Nije mi bilo ni na kraj pameti da mi je smrskao nogu. Kad sam pala s bicikla samo sam rekla: O Bože, dragi! 

Kad je vozač stao, sjećam se da sam sjela i da sam s krajičkom hlača primila noge i pomaknula u pravcu pješačkog prijelaza. Vidjela sam da mi je noga od gležnja labava, izokrenuta i da je neprirodno pala. Zatim sam ugledala kako teče krv.

Ostatak dirljive ispovijesti pročitajte u aktualnom tiskanom izdanju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja!

Ostavi komentar