DANI TURIZMA: Mladen Grdović i Danijela Martinović zabavljat će vas u Svetom Martinu na Muri

Dani turizma u Svetom Martinu na Muri u punom su jeku. Za šetnju po kletima rezervirajte subotu, 10. kolovoza, od 15 sati kada počinje okupljanje na imanju Kristijana Cvetkovića (Repeki), u organizaciji Udruge voćara, vinogradara i povrtlara Grkaveščak.

Središnji događaj za Dana turizma je Povorka starih običaja i zanata koja ove godine obilježava 50 godina postojanja. Ovaj važan dan za općinu jest 11. kolovoza u 10 sati kada se održava sveta misa u Župnom dvoru, a u 14:30 počinje Povorka starih običaja i zanata. 

Nakon povorke, svi su posjetitelji pozvani da se pridruže kulturno-zabavnom programu na igralištu NK Polet gdje će biti veliki šator i središnje mjesto za zabavu. Tamo će nastupati folkloraši, tamburaši, mažoretkinje te Casino band. Glavna zvijezda večeri je Mladen Grdović, a sve će se odvijati u organizaciji NK Bratstvo.

Tradicionalna ljetna Poletova noć, održava se dan prije toga, 10. kolovoza, što će također biti prilika za dobru zabavu, a glavna glazbena zvijezda večeri je Danijela Martinović s nastupom koji počinje u 20 sati. Na Veliku Gospu, 15.  kolovoza s početkom u 11 sati misu će voditi Rafael Mikec. Tri dana uoči blagdana, svi zainteresirani mogu doći na Duhovne pripreme: 12. kolovoza u 19 sati održat će se misa i klanjanje, 13. kolovoza održat će se misa u 19 sati, a 14. kolovoza u 20 sati održat će se misa i procesija s kipom Majke Božje.

Ostavi komentar