Dani otvorenih vrata u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec

U želji za što boljim informiranjem i odabirom budućeg obrazovnog programa i zanimanja, u Ekonomskoj i trgovačkoj školi protekle su subote organizirani “Dani otvorenih vrata” na kojima su učenici osmih razreda upoznati s mogućnostima nastavka srednjoškolskog obrazovanja u ovoj srednjoškolskoj ustanovi.

Učenici i nastavnici ETŠ-a upoznali su buduće srednjoškolce sa značajkama zanimanja određenih obrazovnih programa, bogatom ponudom izvannastavnih aktivnosti, raznovrsnim izbornim i fakultativnim programima, školskim i međunarodnim projektima te osobnom kartom škole putem prezentacija, video uradaka i praktičnih demonstracija u nastavi. U opremljenost škole uvjerili su se uz pomoć učenica smjera Hotelijersko-turistički tehničar koje su ih vodile kroz školu i pokazale im kvalitetno opremljene kabinete nastavnih predmeta Informatike, Biologije, Kemije i Vježbeničke tvrtke.

Predstavnici vježbeničkih tvrtki predstavili su svoje znanje o poslovanju tvrtke i time ih uvjerili u autentičnost praktične nastave. Osnovnoškolci su napustili školu puni pozitivnih dojmova.

izvor: ETŠ Čakovec

ETS Dan otvorenih vrata (2)

Ostavi komentar