Dani otvorenih vrata: O osobnim iskustvima Trex kuće pitajte vlasnike i saznajte sve iz prve ruke!

trex kuća

Ove nedjelje se u Pribislavcu održava popularni Aeromiting, ali i 2. po redu Dani otvorenih vrata tvrtke Tremak iz Domašinca na kojima možete uživati u razgledavanju sve popularnije Trex kuće, već od 9 do 17 sati, na adresi Zrinski 2. Dođite i upoznajte jedinstven svjetski inovativan modularni sistem, za koji su se u jako kratkom roku zainteresirali mnogobrojni kupci iz cijelog svijeta.

Naime, ove godine u kolovozu proslavit će godinu dana od prve prezentacije Trex kuće, i za to vrlo kratko vrijeme kuća je postala svjetski prepoznatljiv brend.

Jedinstven proizvod koji je tržište prepoznalo

Kuća je u potpunosti osmišljena u Hrvatskoj i jedinstvena na tržištu jer se ne radi o montažnoj, nego modularnoj kući.  Po načinu proizvodnje puno je bliže autoindustriji nego građevinarstvu jer se gradi u tvornici na traci, a na osnovni model ima nebrojeno mogućnosti kako kuću možete poboljšati i dovesti do svojeg osobnog savršenstva. Hrvati su ju prepoznali i kao “kuću za business” pa su do sada u Tremaku isporučili mnogobrojne kuće koje služe kao npr. beach bar, pekara, poslovni prostor, trgovina, fitness studio, fotostudio, kozmetički salon, wellnes centar, kancelarijski prostor ili apartman.

Dođite i upoznajte vlasnike prve Trex obiteljske kuće

Slovenci, kojima su montažne kuće oduvijek bile zanimljive, odmah su prepoznali da je ovo je kuća namijenjena za život tijekom cijele godine. Otporna je na sve vremenske uvjete i nisko energetska, savršena za ugodan obiteljski život. Prema željama kupaca, kući je moguće dodati i kosi krov. Kuća je namijenjena obiteljima, jer je cjenovno pristupačna i modularna što znači da može rasti s proširenjem obitelji, ili se po potrebi smanjivati, kad se obitelj počne smanjivati. Jedna od prvih isporuka bila je u Sloveniju u okolici Murske Sobote. Svi koji su zainteresirani moći će u Pribislavcu razgovarati s vlasnicima te kuće i razmijeniti iskustva. Od toga kako su se odlučili i zašto su izabrali Trex kuću, koliko su čekali, kako su zadovoljni s isporukom i montažom, te kako je živjeti u modularnoj kući.

Isporuke idu svakodnevno

Kuće idu svakodnevno pa se stalno povećava broj zaposlenika u Tremaku, kako u Domašincu, tako i u pogonu u Srbiji (Somboru). Grade se novi proizvodni pogoni, proširuju postojeći. Imaju i stalnu potrebu za zaposlenicima različitih struka.

I još jedna zanimljivost

Koliko je kuća posebna govori i podatak da su do sada imali već i nekoliko organiziranih posjeta učenika iz različitih hrvatskih škola koje su ciljano došle razgledati ovaj inovativni hrvatski proizvod.

Piše: (S. Zorković)

dav

Ostavi komentar