Danas na tradicionalno Podrumarenje dolaze Kumovi i vina iz vinarije Preiner, a u subotu Kraundler!

podrumarenje

S nama su odlični TS Kumovi, te vinarija Preiner, poznata po iznimno kvalitetnim vinima. Budite dio još jedne zajedničke vinske priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi međimurskog vinogorja, ovog četvrtka u Podroom-Drink&Music Club!

Subota, 07.rujna

Nakon odrađenog nastupa na Sea Dance Festivalu u Budvi, Kraundler ponovo dolazi na #PodroomClubbing. Kraundler (ex: Phoenix Kraundler) svoju karijeru započinje 2007. godine kada je imao svoje prve nastupe. Od tada je gostovao na preko 300 partya, festivala i radijskih emisija na području Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Zvuk koji ga karakterizira kao DJ-a i producenta je melodičan i energičan techno.Organizator je “Underground Fusion” party projekta koji djeluje od 2008. godine i zalaže se isključivo za nekomercijalnu elektroničku glazbu.

Često istražuje nove mogućnosti za puštanje i kreiranje glazbe, tako da sve što nauči voli prezentirati drugima, na raznim radionicama, prezentacijama i recenzijama putem internet portala koji prate elektroničku glazbu.

2017. godine osvojio je drugo mjesto na Burn Residency Mix Off Croatia i u posljednje vrijeme je predan vlastitoj glazbenoj produkciji,koja je vrlo često uvrštena u top 10 na području Adria regije. Motivaciju za daljnji rad i napredak daje mu sve više poklonika techno glazbe, koji svojim prisustvom i oduševljenjem na njegovim partyjima daju do znanja da žele biti u urbanom trendu koji je prisutan u modernoj Europi i šire.

UPAD: Free

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu.

Ostavi komentar