-6.7 C
Čakovec
Utorak, 7 veljače, 2023

Međimurski policajci obilježili Dan policije u sportskom duhu

Povodom Dana policije prošlog petka, 30. rujna, Policijska uprava međimurska u suradnji s Regionalnim klubom IPA Međimurje – Čakovec, Sindikatom policije Hrvatske te Nezavisnim sindikatom djelatnika MUP-a, za sve djelatnike organizirala je turnir u malom nogometu (muške ekipe), streljaštvu (pištolj – mješovite ekipe), pikadu (žene pojedinačno) i Belotu (Beli) (muške ekipe).

– Prva natjecanja održana su u streljaštvu na čakovečkoj streljani. Najkoncentriranija te pritom i najpreciznija bila je ekipa Interventne jedinice policije. Drugo mjesto osvojila je ekipa Policijske postaje Mursko Središće, dok je treće mjesto osvojila ekipa Službe kriminalističke policije.

Na malonogometnom turniru sudjelovalo je ukupno  šest ekipa. Treće mjesto osvojila je ekipa Policijske postaje Čakovec. U završnicu turnira plasirale su se ekipe Sigurnosno-obavještajne agencije (Centar Varaždin) i Policijske postaje Mursko Središće. Zasluženo prvo mjesto osvojila je ekipa Policijske postaje Mursko Središće, koja se bolje snašla na njima domaćem terenu u Svetom Martinu na Muri.

Gotovo paralelno odvijali su se turniri u Beli i pikadu. Oko sokolovo i najmirniju mirnu ruku imala je Laura Seličanec iz Policijske postaje Prelog te osvojila prvo mjesto u pikadu. Drugo mjesto osvojila je Melita Horvat iz Policijske postaje Čakovec, dok je treće mjesto osvojila Tea Hertelendi iz Policijske postaje Prelog. U žustrom nadmetanju, začinjenom uobičajenim doskočicama prvo mjesto u Beli osvojila je ekipa Službe kriminalističke policije, drugo mjesto ekipa Postaja prometne policije Čakovec, dok je treće mjesto osvojila ekipa iz Službe za granicu.

Na kraju turnira načelnik Policijske uprave međimurske, Ivan Sokač i njegov zamjenik te savjetnik ministra unutarnjih poslova, Vladimir Faber podijelili su prigodne diplome najboljim ekipama i pojedincima.

Zahvalu na gostoprimstvu te pritom osiguranju vrhunskih uvjeta upućujemo Nogometnom klubu Polet iz Svetog Martina na Muri, priopćili su iz PU međimurske.

Foto: PU međimurska

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,699SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE