DAN KUCHEN studio Varaždin: Odaberite kompletnu uslugu koja uključuje planiranje, odabir, montažu i servis kuhinje

DAN stručnjaci svakoj će obitelji isplanirati i odabrati kuhinju u skladu s željama, potrebama i načinom života. Njihov je cilj učiniti kuhinju središnjim životinim prostorom, prilagoditi ju osobnosti i saslušati želje svakog člana obitelji. Na taj način maksimalno će iskoristiti prostor, učiniti sve dostupnim i nadohvat ruke te obogatiti kuhinju detaljima koji će ju učiniti posebnom. Nakon odabira savršene kuhinje odradit će besprijekornu montažu i pratiti vaše zadovoljstvo pružanjem servisa.

Visoki DAN KUCHEN standardi glavni su pokazatelj kvalitete!

DAN KUCHEN stručnjaci neprestano rade na razvoju novih ideja i sustava i time konstantno dižu standarde DAN kuhinja na najviše mjesto na tržištu kuhinja, što za vas i vaš novac predstavlja dodatnu vrijednost i prednost. DAN kuhinje imaju dvostruku sigurnost, što znači da zahvaljujući dvostrukoj ovjesnoj šipci viseći elementi izdrže više, tako da u viseće elemente možete spremiti teške tanjure ili lonce. Uz DAN kuhinje dobivate veći radni prostor i više slobode u kuhanju, odnosno radnu ploču od 70 cm dubine po istoj cijeni kao i 60 cm. Stabilan kuhinjski korpus omogućen je debljinom ploče od 18 mm, što pridonosi većoj nosivosti i jamči dugotrajnost vaše DAN kuhinje. Pločasti materijal je kvalitetniji od ostalih, odnosno ima veću gustoću brtvljenja od standardnih materijala. Jedini na tržištu nude staklene bočne stranice na ladicama za još ljepši izgled i individualnost, i to bez nadoplate. Prilagodljivost visine DAN kuhinje njena je važna prednost. Tako možete dobiti veći korpus po istoj cijeni i još više prostora za pohranu. Različitost od ostalih kuhinja postigli su i stvaranjem dodatnog prostora, a dobar primjer toga su ladice u podnožju koje mogu poslužiti kao dodatan skladišni prostor. DAN tehnologija omogućila je tiho zatvaranje, što znači da atmosferu kuhanja neće ometati lupanje vratima kuhinjskih elemenata. I posljednje, ali kuharicama najvažnije, DAN fronte imaju antifinger premaz, što znači da se otisci prstiju neće vidjeti, a čišćenje će uzimati manje vremena.

Odaberite vječne boje 

Kako DAN kuhinje slove kao jedne od najdugovječnijih, upravo zbog visoke kvalitete, bitno je da boje i dekori budu što trajniji, odnosno vječni. Njihovi stručnjaci s mnogobrojnim iskustvom predložit će vam odabir željene nijanse u kombinaciji s drvenim dekorom. Izborom pastelnih nijansi u kuhinju ćete unijeti vedrinu i živost te toplinu i nježnosti. Pobrinite se da vaš prostor dodatno obasjava prirodno svjetlo zbog čega će vaša kuhinja postati oaza mira i optimizma!

dankuchen

Kako samostalno izračunati cijenu DAN kuhinje?

Iako se mnogima to pitanje čini jednostavnim, vrlo je teško odgovoriti na njega. Kako je svima već poznato da se DAN kuhinje prilagođavaju prostoru i željama te kako je svaka od njih jedinstvena, cijena je također u svakom tom slučaju drugačija. DAN kuhinje pružaju bezbroj mogućnosti koje bitno utječu na konačnu cijenu. Potrebno je posvetiti pažnju svakom detalju, što znači da već sam odabir druge police, dodatka ili dužine radne površine može promijeniti cijenu kuhinje. Kako onda do najtočnijeg izračuna cijene kuhinje? Rezervirajte svoj termin za besplatno 3D projektiranje i iskoritite pomoć DAN stručnjaka u kreiranju savršene kuhinje.

dankuchen varaždin

Budite u trendu i odaberite dnevni boravak u dizajnu jednakom kuhinji

Danas se najčešće dnevni boravak i kuhinja povezuju u jedan prostor koji se moderno naziva dnevna zona. Prilikom uređenja interijera upravo se dnevnoj zoni pridaje najviše pozornosti, a to su prepoznali i DAN stručnjaci koji svojim skladnim materijalima i dezenima olakšavaju odabir. Skladna i povezana dnevna zona okuplja obitelj i prijatelje, stoga je bitno da bude ugodna i topla. Možete odabrati više od 50 boja po promotivnoj cijeni i osigurati si jednaku kvalitetu dnevnog boravka i kuhinje. Materijali za izradu dnevnog boravka također su proizvedeni u Austriji, a montaža i dostava su gratis. DAN stručnjaci uskočit će i prilikom uređenja vaše blagavaonice, kao sastavnog dijela kuhinje. Proširili su ponudu novim namještajem, što znači da od sad kod njih možete naručiti klupu, podest, regal ili pak ormarić koji će ukrasiti vašu dnevnu zonu.

Trebate još razloga za kupnju Dan Kuchen kuhinje?

DAN prednosti i standardi najvažniji su razlog za kupnju najkvalitetnije kuhinje na tržištu. Njihovi monteri vrhunski su majstori koji opetovano prolaze razne edukacije i u 12 su godina montirali u čak 9500 domova. Odabirom DAN stručnjaka odabrat ćete savršene i sigurne partnere za suradnju, a odabirom DAN kuhinje postat ćete vlasnikom kuhinje koja iza sebe ima čak 60 godina tradicije u proizvodnji i koja s razlogom ima status najkvalitetnije kuhinje na tržištu.

Posjetite ih u Varaždinu!

Posjetite ih u Optujskoj ulici kod Starog Grada i savjetujte se kako isplanirati savršenu kuhinju. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Možete im se javiti na mail [email protected], broj 042/302-090 ili web-stranici www.dankuchen-varazdin.com.

Ostavi komentar