Coolijada: Mimohod maturanata u subotu u 10 sati!

Kao prošle godine veselo kao što je i na našoj slici fotoreportera M. Golenka, tako će bez obzira na sve i ove maturanti proslaviti kraj škole. Udarni maturantski dan kojim će se proslaviti završetak srednje škole ove godine u Međimurju bit će 3. srpnja

Na temelju konzultacija sa Stožerom civilne zaštite i epidemiologinjom dr. Višnjom Smilović, donijeta je odluku da se mimohod maturanata međimurskih srednjih škola održi 4. srpnja 2020. (subota) uz posebne epidemiološke mjere; propisan razmak, dezinfekcijska sredstva i zaštitne maske.

Glavni razlog za premještanje datuma mimohoda jest loša vremenska prognoza (pljuskovi) najavljena za petak 3. srpnja kada je prvotno planirano održavanje mimohoda.

Mimohod počinje u 10 sati, a završava u 13 sati na SRC-u Mladost. Od 11 do 13 sati učenike će zabavljati DJ.

Kretanje učenika cestom će nadzirati PU Medimurska i komunalni redari grada Čakovca. Očekuje se da će u povorci mahom sudjelovati učenici četverogodišnjih smjerova jer je odreden dio učenika trogodišnjih zanimanja već zaposlen i nije u mogućnosti sudjelovati u mimohodu.

Učenicima će se pridružiti njihovi ravnatelji, razrednici te stručni suradnici. Na okupljanju se očekuje oko 500 sudionika.

 

Ostavi komentar