0 C
Čakovec
Srijeda, 8 veljače, 2023

CeZaM: Kvalitetno provedite slobodno vrijeme u Dnevnom Boravku u Prostoru!

Udruga Centar za Mlade Čakovec (CeZaM) će kroz cijelu 2022. godinu provoditi projekt pod nazivom „Dnevni Boravak“, financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Projekt je namijenjen mladima, posebno srednjoškolcima i studentima. Klub Prostor otvoren je svakim radnim danom (ponedjeljak – petak) od 10 do 16 sati!

Cilj projekta je omogućiti učenicima, studentima ali i ostalima kvalitetno provođenje slobodnog vremena (prije ili poslije nastave, tokom slobodnog sata, dok čekaju na prijevoz, itd). U klubu se mladi mogu opustiti uz kavu/čaj/sok, družiti sa vršnjacima, ponoviti gradivo prije/poslije škole, napisati/dovršiti zadaću, zajednički učiti, zaigrati neku društvenu igru, odigrati partiju stolnog tenisa, a uskoro stiže i Playstation 4. Također, na raspolaganju su laptop, printer i projektor.

U sklopu projekta provoditi će se i veći broj radionica, predavanja i tečajeva, a o tome će javnost biti obaviještena putem društvenih mreža. Tokom cijele godine učenicima osnovnih i srednjih škola osigurane su besplatne instrukcije iz prirodoslovnih predmeta (matematika i kemija).

Isto tako, s popuštanjem mjera najavljeni su i prvi klupski koncerti, nakon dvije godine. Prvi takav je nastup repera Ajs Nigrutina i Timbea 09.04.2022. Osim nabrojenih aktivnosti, mladi se u CeZaM-u mogu informirati o organizaciji događaja, pitanjima vezanima za udruge, natječajima, projektima i volontiranju. Za više detalja oko rada udruge Cezam i provedbe projekta „Dnevni Boravak“ pratite Facebook i Instagram profil „Kluba Prostor Cezam Čakovec“ ili dođite direktno u Klub Prostor.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

42,000FanoviLajkaj
613SljedbeniciSlijedi
800PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE