Čakovec: Uređuju se igrališta za odbojku i rukomet na pijesku

igrališta za odbojku Čakovec

U tijeku su radovi na uređenju igrališta za odbojku i rukomet na pijesku kod Gradskih bazena „Marija Ružić“ u Čakovcu. Osim samih terena, uredit će se i okoliš te postaviti mobilne kućice za potrebe sportskih klubova koji će ta igrališta koristiti.

Radove kod Gradskih bazena danas su obišli gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i zamjenici gradonačelnika Mario Medved i Romano Bogdan.

Na ovim terenima igraju Klub odbojke na pijesku „Čakovec“ i Klub rukometa na pijesku „BHC Čakovec“. Odbojkaši su do prije par godina trenirali na igralištu kod Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, no kako je škola na tom mjestu uredila parkiralište, ostali su bez terena.

Grad Čakovec u suradnji s GP „Ekom“ odlučio je urediti postojeće igralište u sklopu Gradskih bazena, postaviti mobilne kućice za smještaj sportskih rekvizita, nadstrešnicu za suce, svlačionice, vanjski tuš, a obnovljena su i sama igrališta.

Ukupna ulaganja iznose oko 70 tisuća kuna.

Radovi će završiti do ove natjecateljske sezone koja počinje u svibnju. Ovim ulaganjem, na ovim terenima moći će se održavati sva nacionalna ligaška i kup natjecanja.

Naravno, terene će moći koristiti i građani, odnosno rekreativci.

Izvor i foto: Grad Čakovec

Ostavi komentar