Čakovec nova destinacija u mreži FlixBusa

Flixbus
Flixbus

Europski start-up FlixBus s najvećom međunarodnom autobusnom mrežom s početkom nove sezone i novim valom autobusnih linija stigao je i u Čakovec.

Otkako je prije desetak mjeseci ušao na hrvatsko tržište, FlixBus je ujedinio gotov 100 destinacija diljem Hrvatske u europsku zelenu mrežu. Ove se godine, točnije od 27. travnja, u mrežu uključuje i grad Čakovec. Ulaskom novih destinacija tijekom travnja, započeo je novi val otvaranja međunarodnih zelenih linija.

– Trenutno iz Čakovca možete putovati svakodnevno direktno do Slovenije i Njemačke, međutim ulaskom u mrežu linija te odličnim mrežnim planiranjem, upravo iz Čakovca vrlo jednostavno možete produžiti i do Berlina, Pariza ili čak Amsterdama. Ova noćna linija omogućuje putnicima uštedu vremena te dolazak u jutarnjim satima do krajnjih destinacija. Primjerice u Stuttgartu ste u 8:30, a dolazak u posljednji grad na liniji, Karlsruhe, predviđen je u 10:00 sati u jutro – izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South.

Ulaskom u zelenu mrežu kroz razne kombinacije, putnicima je dostupno 1.000 destinacija i 20 europskih zemalja.

Više destinacija s kojima je Čakovec povezan možete provjeriti na www.FlixBus.hr. Karte su u prodaji te su dostupne kod FlixBus prodajnog partnera u Čakovcu i Prelogu, Insula turistička agencija, kao i na kioscima Tiska diljem Hrvatske. Linijom Čakovec <> Karlsruhe, možete putovati svakodnevno u 21:35 za 39€ do krajnje destinacije.

Najbrže rastući start-up jača mrežu linija: zeleno i pametno putovanje iz Čakovca za svačiji džep

Otkako je ovaj jedinstveni start-up FlixBus ušao u Hrvatsku te otvorio regionalno sjedište u Zagrebu, doživljaj putovanja autobusom više nije isti.

Osim novih direktnih linija iz drugih dijelova Hrvatske, FlixBus je u mrežu linija uključio i glavni centar Međimurske županije.

– Još od prošlog ljeta kada smo otvorili prve linije iz Zagreba, Splita, Osijeka, Vinkovaca i Varaždina, prepoznali smo potrebu međimurskih putnika za uključenjem i njihovog grada u mrežu. Stoga, upravo pred ljetnu turističku sezonu omogućit ćemo bolju povezanost Međimurja sa Slovenijom i Njemačkom što posljedično dovodi do odlične povezanosti s mnogim turističkim destinacijama u Europi – dodala je Petra.

Do sada su svi dijelovi Hrvatske povezani zelenim bojama s najvećim poslovnim, kulturnim i zabavnim centrima direktno kao što su München, Beč, Budimpešta, Frankfurt, Milano, Torino, Rim, Ljubljana, Prag i drugim glavnim čvorištima, a od 27. 4. i Čakovec postaje dio te mreže. 120.000 dnevnih veza u 1.000 destinacija i 20 zemalja koja osiguravaju bezbrižna putovanja za više od do sada 60 milijuna preveženih putnika.

Pametna mobilnost – visoka razina usluge za svačiji džep

FlixBus nudi zelenu i pametnu mobilnost za sve. FlixBus korisnici mogu jednostavno rezervirati svoju kartu  na webu www.FlixBus.hr, putem mobilne FlixBus aplikacije ili na nekoj od partnerskih putničkih agencija. Kao dodatnu uslugu, FlixBus putnicima omogućuje besplatan Wi-Fi, utičnice kod sjedala, više prostora između sjedala, besplatnu prtljagu te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska.

FlixBus smartphone app ima brojne pogodnosti koje uvelike olakšavaju putovanja. Između ostalog aplikacija šalje korisniku obavijest o kašnjenju ili mogućim zastojima.

– S našom besplatnom mobilnom aplikacijom koja podržava iOS i Android, putnici mogu jednostavno rezervirati svoje karte, provjeriti dostupne linije, saznati korisne informacije o svom putu ili se poslužiti navigacijom kako bi locirali mjesto polaska. FlixBus je prvi krenuo s pružanjem usluga ove vrste na europskom tržištu, a nedavno smo integrirani i u Google mapu kao jedinstveni prijevoznik u cijeloj regiji – dodala je Petra. Check-in vozač vrši putem aplikacije skeniranjem QR kod na pametnom telefonu putnika te nema potrebe za printanjem papirnate karte.

 Polasci iz Čakovca:

AUTOBUSNE LINIJE Polasci  Cijene dostupne na www.FlixBus.hr Direktna linija
Čakovec <> Rosenheim, DE Dnevno Od 27,00 € x
Čakovec <> München, De Dnevno

 

Od 29,00 € x
Čakovec <> Stuttgart, DE Dnevno Od 39,00 € x
Čakovec <> Karlsruhe, DE Dnevno Od 39,00 € x

 

Ostavi komentar